up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Polariserte Linser Radarlock Pitch

Oakley Polariserte Linser Radarlock Pitch

Oakley Polariserte Linser Radarlock Pitch

Oakley Polariserte Linser Radarlock Pitch

plus
Oakley

Oakley Polariserte Linser Radarlock Pitch

Produktbeskrivelse Oakley Polariserte Linser Radarlock Pitch

Tilpass deg endrede lysforhold eller bare endre utseendet ditt ved å bytte til et annet objektiv på få sekunder. Velg form og farge for å optimalisere ytelsen din, og velg et ventilert design hvis du vil ha kjølig luftstrøm. Linser med Iridium®-belegg stemmer nøyaktig overføring av lys for miljøet. Ikke-ventilerte linser er tilgjengelige med polarisering for å blokkere blendende stråler. Oakley-polarisering eliminerer dis og forvrengning som finnes i konvensjonelle teknologier for å skape den beste polariserte optikken på planeten.


Teknologi:

Polarized®:
Forbedret sikkerhet, komfort og ytelse, Oakley HDPolariserte linser filtrerer ut 99% av reflektert gjenskinn uten dis og optisk forvrengning som kan komme med polariserte linser laget med konvensjonell produksjonsteknikk.Oakley Polariserte Linser Radarlock Pitch er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett løping og triathlon butikken kan du finne Oakley Polariserte Linser Radarlock Pitch relaterte produkter. Vårt utvalg av Reservedeler produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Oakley Polariserte Linser Radarlock Pitch

Linsetype
Polarisert
Linsekategori
Kat.3 - Solfylt/sterkt lys
Farge
Grå
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up