up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Trening tennis og padel

Trening tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Trening-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Trening

Merkevarer av Trening

Hvilket utstyr trenger du for å spille tennis?

Tilbehør

Det grunnleggende og mest essensielle utstyret du trenger for å spille en tenniskamp er en tennisracket. Dessuten trenger du annet tilbehør som en resultattavle, et skillebånd, et pickuprør for tennisballer, baller og et nett. Sørg for at du har riktig størrelse, vekt og type tilbehør for å spille spillet riktig fordi riktig tilbehør er en av de viktigste tingene i ethvert spill.

Agility stiger

Agilitystigene er et viktig utstyr som hjelper på trening og intense treningsøkter. Agilitystigene er designet for å hjelpe idrettsutøvere og idrettsutøvere å lære teknikken for å få dem til å bevege seg i forskjellige retninger raskt uten å skade føttene og anklene.

Kurver

Å samle tennisballene fra tennisbanen kan være en skremmende oppgave, spesielt når ballene er spredt over alt. For enkelhets skyld er et pickuphjul for tennisball designet av produsentene for å hjelpe spillerne med å samle ballene fra banen i et bur uten å bøye seg. Du kan deretter lagre alle ballene i kurver for fremtidige spill.

Flasker

Vannflasker er viktig utstyr du trenger for å spille tennis. Tennis er en fysisk intens sport som krever at du er sterk og fysisk aktiv. Under og etter kampen må spilleren drikke mye vann for å holde dem hydrert. Av den grunn er det sportsvannflasker som er målrettet utformet for å møte hydreringsbehovene til idrettsutøvere og idrettsutøvere.

Kjegler

Kjegler er et annet viktig utstyr som spillere trenger for å øve. Kjeglene er mye brukt av idrettsutøvere for å forbedre ytelsen og balansen. Disse kjeglene bidrar til å øke smidigheten, bedre balanse, øke stoffskiftet, bidra til å forhindre skader og er et effektivt treningsalternativ.

Nets

Tennisnettet er satt opp midt på banen for å skille spillerne. Tennisnettet er et nettingnett installert horisontalt som spillere slår ballen over under en kamp. Tennisnettet deler banen jevnt i to halvdeler. Du kan kjøpe tennisnett fra merker som Babolat , Asics , Nox , Adidas og Joma .

Bordtennisbord

Når du velger ping pong bord , må du vurdere spilleflaten. Det er viktig å se etter tykkelsen på toppflaten. Bord med større tykkelse er av topp kvalitet. Vanligvis varierer tykkelsen på bordtennisbordet fra 12 mm til 25 mm. Jo mer tykkelse overflaten er, desto bedre blir den for lek.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk