up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Löpning

Löpning

Kondition

Kondition

Cykling

Cykling

Sensorer

Sensorer

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Elektronik

Allt( Polar )

Polar

Att lyssna på vår kropp är en sak, men att förstå vad den säger oss är en helt annan. Polar hjälper dig att förstå essensen av din egen träning. För att göra detta bygger den på en kombination av specialisering inom sport, fysiologi och elektronik å ena sidan, och en djup förståelse för idrottarens behov å andra sidan. Sedan 1977 har Polar förnyat sig och utvecklat pulsmätare med högsta noggrannhet.

Polar klocka för män och kvinnor erbjuder ett GPS-system som hjälper dig att hitta dig själv när du utövar utomhusaktiviteter så att du kan njuta av upplevelsen till fullo. Varje modell erbjuder olika personliga funktioner och kan även användas för daglig aktivitet och ge en mängd hälso- och vårddata som kommer att vara användbar för dig. Istället är klockmodellerna Polar Pacer och Polar Pacer Pro sportmodeller specialiserade på att springa med maximal innovation, de har en prestationstestfunktion och mycket mer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga