up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Herresko svømming

Herresko svømming

Finn et bredt utvalg av Herresko-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herresko

Merkevarer av Herresko

Hvordan velge vannsko for menn?

Aqua sko

Aqua sko , også kjent som vannsandaler, er spesialisert fottøy designet for bruk i og rundt vann. De er spesielt designet for å gi beskyttelse, komfort og trekkraft i våte omgivelser. Aqua sko brukes ofte til ulike vannaktiviteter som svømming, snorkling, kajakkpadling, padlebrett og gå på steinete eller glatte overflater. Aqua sko er designet med pustende materialer for å holde føttene kjølige og forhindre overdreven svette.
Aqua sko har ofte sklisikre såler eller yttersåle av gummi med riller eller mønstre som gir utmerket trekkraft på våte overflater, steiner eller glatte bassengdekk, noe som reduserer risikoen for sklir og fall.
Aqua sko har vanligvis polstrede innleggssåler og gir en komfortabel passform, noe som gir mulighet for lengre bruk inn og ut av vannet. De kan også ha justerbare lukkinger som strikksnorer eller stropper for å gi en sikker og tilpassbar passform. Aqua sko er lette og fleksible, og tillater naturlige fotbevegelser og gir en barbeint aktig følelse i vannet.

Tresko

Tresko er en type sko utviklet av mange forskjellige materialer og brukt til mange forskjellige formål. Treskoene som brukes av menn til svømming er vanligvis laget av gummi fordi gummi er et materiale som du lett kan ta i vannet og det er ingen fare for skade. Treskoene holder deg avslappet og opprettholder også balansen når du går på stranden på grunn av stabiliteten. Du kan kjøpe disse treskoene fra merkene som Speedo , Arena , Adidas , TYR og Turbo .

Flip flops

Flip flops er en type fritidssko laget av lett materiale og brukes til mange forskjellige formål, for eksempel når du bader på en strand. De er laget av en flat, men slitesterk såle som gir en stabil forbindelse mellom den sålen og føttene. Flip flops kommer i mange forskjellige stiler og mange merker tilbyr et mangfoldig utvalg av flip flops. Flip flops er et av de beste alternativene for svømmefottøy fordi de er lette å ha på seg og også lette å ha med seg, holder føttene avslappet og gir skikkelig fotstøtte.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk