up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mako Langærmet Våddragt Naiad 3.0

Mako Langærmet Våddragt Naiad 3.0

Mako Langærmet Våddragt Naiad 3.0

plus
Mako

Mako Langærmet Våddragt Naiad 3.0

Produktbeskrivelse Mako Langærmet Våddragt Naiad 3.0

Funktioner:

Ekstra støtte. Vi har tilføjet ekstra flydende paneler til det stramme område for at give en trækbøje-effekt, når du svømmer.
Max bevægelige skuldre. Skulderpanelerne er designet med armene i hvile over dit hoved, som de ville være, når du svømmer, hvilket begrænser en mekanisk træthed.
Invisizip. Den usynlige lynlås begrænser vandindtrængen og lukker fra bund til top, hvilket gør det nemt at lukke, når du svømmer alene.
Power stretch. Dette tyndere panel af neopren placeret langs sterum og mellemgulv gør det muligt at trække vejret uhindret.
Super stretch jersey. Den mest elastiske trøje på markedet, der kan strækkes lige meget i alle retninger 260 grader!
Blød jersey. Denne lycra-trøje øger komfortfaktoren, så du nemt kan tage din våddragt af og på.
Lavt skåret krave. Kraven er lavt skåret for at undgå at gnide den forfærdelige følelse af at blive kvalt!


Udforsk alle Dragter og tilbehør varer, som du kan finde hos swiminn, det kunne være Mako Langærmet Våddragt Naiad 3.0. køb dine nu Mako Langærmet Våddragt Naiad 3.0 og spar penge på Dragter produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Mako, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Mako Langærmet Våddragt Naiad 3.0. Hos svømning? Tak til swiminn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Dragter og tilbehør, til alt tænkelig sport.

Funktioner Mako Langærmet Våddragt Naiad 3.0

Anbefalet niveau
Øvet
Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Køn
Kvinde
Alder
Voksne
FINA Godkendt
Nej
Lynlås position
Bagside
Anbefalet Brug
Åbent v and

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up