up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Zoot Våddragt Kvinde Wahine 1

Zoot Våddragt Kvinde Wahine 1

plus
Zoot

Zoot Våddragt Kvinde Wahine 1

Produktbeskrivelse Zoot Våddragt Kvinde Wahine 1

Med stor pris til ydelse forhold, cant den nye svømmer slå Wahine 1. Pakket med features og teknologi, Wahine 1 har GLIDEflex rillede paneler, så du kan fuldt ud at udvide dine lunger. Den SCS hydrodynamiske finish på bryst og lår reducerer friktion, så du kan gå hurtigere. De præmie AQUAlift opdrift paneler i det nederste kerne og bag hæve hofterne til at sætte kroppen på den mest effektive svømning position. Stor værdi for endnu bedre ydeevne, den nye Zoot Wahine 1.

Funktioner:

Yamamoto GLIDEflex

SCS hydrodynamisk finish på bryst og lår

AQUAlift opdrift paneler

COMFORTcell Silver 100% Nylon

Vand stramme hals med SCS dobbelt lukning

OKD Optimal Kick Design

DORSALflex lynlås

Holdbare MELCO Tape og spot forstærkninger

Kønsspecifikke ergonomisk formede paneler

Inkluderer handsker

GLIDEflex:

Rillede paneler af tynd neopren forøger strækning af våddragt for maksimal lungeudvidelse og ubegrænset udvidelse.

SCS:

Super Composite Skin er en hydrodynamisk kappe, der reducerer friktion, hvilket tillader våddragt at glide gennem vandet mere effektivt.

OKD:

Zoot? S proprietære ben mønster arbejder med anatomien af ​​de svømmere ben for at øge spark hastighed, frekvens og effektivitet. Det unikke mønster reducerer ben muskeltræthed giver mulighed for en stærkere spark i hele svømme.


Zoot Våddragt Kvinde Wahine 1, er med garanti den bedste i svømning udstyr. Hos swiminn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din svømning butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Zoot giver dig. Vores hold af svømning experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Dragter og tilbehør, til den bedste pris.

Funktioner Zoot Våddragt Kvinde Wahine 1

Anbefalet niveau
Begynder
Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Køn
Kvinde
Alder
Voksne
FINA Godkendt
Nej
Lynlås position
Bagside
Anbefalet Brug
Svømning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Zoot Våddragt Kvinde Wahine 1

Godt produkt

-

Meget god dragt, det var fremragende på min datter.

Zoot Våddragt Kvinde Wahine 1

God kvalitet

-

Meget godt produkt. Jeg anbefaler.

Zoot Våddragt Kvinde Wahine 1

God kvalitet

-

Som forventet fra et produkt, der kun er dedikeret til triathlon, har dragt den kvalitet, der kræves af nogen dedikeret til denne sport. Pris / kvalitet - Jeg anbefaler 5 *.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up