up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Suojaukset ulkoilu

Suojaukset ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Suojaukset tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Suojaukset

n merkit Suojaukset

Pakollinen luettelo ulkona olevista suojauksista

Crash Pads

Törmäyslevyjen päätavoitteena on lisätä vaahtokerros kiipeilijään ja maahan, jotta kivimuodostumien aiheuttama isku vähenisi. Tavallisilla törmäyslevyillä on useita ominaisuuksia, kuten taittojärjestelmä, materiaalit, vaahtomallit, koko ja ainutlaatuiset piirteet. Jokaisen tyynyn koostumuksella on erityiset edut muistossa, mikä esittää jokaisen tyynyn ainutlaatuisuuden. Voit ostaa kaatumistyynyjä Petzl , La Sportiva , Ferrino , Beal , Grivel .

Kypärät

Kypärä on eräänlainen suojavaruste, jota käytetään pään suojaamiseen. Erityisesti kypärä tukee kalloa ihmisen aivojen säilyttämisessä. Joskus käytetään muodollisia tai tyypillisiä kypäröitä ilman suojatoimintoa. Sotilaat käyttävät taistelukypäröitä , jotka on usein valmistettu Kevlarista tai muista kevyistä polymeroiduista filamenteista. Voit ostaa parhaan kypärän käymällä näissä tuotemerkeissä Salewa , Petzl, Black Diamond , Millet , Mammut .

Hiihtolasit

Laskettelulasit ovat olennainen osa suojapakkausta. Ne suojaavat silmiäsi tekijöiltä, kuten lumelta, tuulelta ja vahingollisilta UV säteiltä, samalla kun parannat näköäsi, jotta hankit nähdä vuoren mahdollisimman hyvin. Keltaiset, kultaiset, keltaiset, vihreät tai ruusunväriset linssit ovat parhaita. Laskettelulasit ovat saatavilla Salomon , Julbo , Trespass , Grivel , Oakley .

Aurinkolasit

Aurinkolasit ovat eräänlaisia suojaavia silmälaseja, jotka on alunperin tarkoitettu estämään voimakas auringonvalo ja paljon energiaa käyttävä ilmeinen valo vahingoittamasta silmiä. Tärkein etu aurinkolasien käytöstä on, että ne suojaavat silmiäsi ultraviolettivalolta UV. UV valolla voi olla haitallisia vaikutuksia silmäluomen, sarveiskalvon, linssin ja verkkokalvon. Voit ostaa aurinkolasit helposti Julbolta, Trespassilta, Grivel Oakleylta Cebe .

Tarvikkeet ja varaosat

Ulkosuojuksen lisävarusteet ja varaosat ovat erittäin tärkeitä. Näitä lisävarusteita ja varaosia on saatavana tuotemerkeillä, kuten Petzl, La Sportiva, Mammut, Trespass, Grivel.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje