up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Skydd friluftsliv

Skydd friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Skydd-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Skydd

Märken i Skydd

Must Have listan över skydd för utomhusbruk

Crash Pads

Huvudsyftet med krockkuddarna är att lägga till ett skumskikt i klättraren och marken för att minska chocken från en stenblock. Standard crashpads har olika egenskaper, inklusive den typ av vikbara system frågor, skum modeller, storlek och unika egenskaper. Sammansättningen av varje pad är utformad med specifika minnesfördelar, vilket presenterar varje pad som unik. Du kan köpa krockkuddar från Petzl , La Sportiva , Ferrino , Beal , Grivel .

Hjälmar

En hjälm är ett slags skyddsutrustning som används för att skydda huvudet. Närmare bestämt stöder en hjälm skallen för att bevara den mänskliga hjärnan. Formella eller typiska hjälmar utan skyddande funktion används ibland. Soldater använder stridshjälmar, ofta skapade av Kevlar eller andra lätta polymeriserade trådar. För att köpa den bästa hjälmen kan du besöka dessa märken Salewa , Petzl, Black Diamond , Millet , Mammut .

Skidglasögon

Skidglasögon är en viktig del av ett skyddssats. De försvarar dina ögon från faktorer som snö, vind och skadande UV strålar, samtidigt som de förbättrar din syn så att du får se berget så bra som möjligt. Gula, guld , bärnstens , gröna eller rosafärgade linser av skidglasögon är bäst. Skidglasögon finns på Salomon , Julbo , Trespass , Grivel , Oakley .

Solglasögon

Solglasögon är ett slags skyddsglasögon som ursprungligen är avsedda att blockera intensivt solljus och tydligt ljus från att skada ögonen. Den viktigaste fördelen med att använda solglasögon är att de skyddar dina ögon från ultraviolett UV ljus. UV ljus kan ha negativa effekter på ögonlocket, hornhinnan, linsen och näthinnan. Du kan köpa solglasögon enkelt från Julbo, Trespass, Grivel Oakley, Cebe .

Tillbehör och reservdelar

Tillbehör och reservdelar för skydd utomhus är mycket viktiga. Dessa tillbehör och reservdelar finns på märken som Petzl, La Sportiva, Mammut, Trespass, Grivel.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga