Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Beskyttelser

Beskyttelser utendørs

Finn et bredt utvalg av Beskyttelser-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Beskyttelser

Merkevarer av Beskyttelser

Må ha listen over beskyttelser utendørs

Crash Pads

Hovedmålet med kollisjonsputene er å legge til et skumlag i klatreren og bakken, for å redusere sjokket av en buldrende undergang. Standard crashpads har forskjellige egenskaper, inkludert typen foldesystem, saker, skummodeller, størrelse og unike egenskaper. Sammensetningen av hver pute er satt opp med spesielle fordeler i minnet, som presenterer hver pute som unik. Du kan kjøpe kollisjonsklosser fra Petzl , La Sportiva , Ferrino , Beal , Grivel .

Hjelmer

En hjelm er en slags beskyttelsesutstyr som brukes til å skjerme hodet. Nærmere bestemt støtter en hjelm hodeskallen for å bevare den menneskelige hjerne. Noen ganger brukes formelle eller typiske hjelmer uten beskyttelsesfunksjon. Soldater bruker kamphjelmer, ofte laget av Kevlar eller andre lette polymeriserte filamenter. For å kjøpe den beste hjelmen kan du besøke disse merkene Salewa , Petzl, Black Diamond , Millet , Mammut .

Ski briller

Skibriller er en viktig del av et beskyttelsessett. De forsvarer øynene dine mot faktorene, for eksempel snø, vind og skadelige UV stråler, mens de forbedrer synet ditt slik at du får se fjellet så godt som mulig. Gule, gull, ravfargede, grønne eller rosenfargede linser av skibriller er best. Skibriller er tilgjengelige på Salomon , Julbo , Tres , Grivel , Oakley .

Solbriller

Solbriller er en slags beskyttelsesbriller som opprinnelig er ment for å blokkere sterkt sollys og tydelig lys med høy energi fra å skade eller plage øynene. Den viktigste fordelen med å bruke solbriller er at de beskytter øynene dine mot ultrafiolett UV lys. UV lys kan ha ugunstige effekter på øyelokk, hornhinne, linse og netthinne. Du kan kjøpe solbriller enkelt fra Julbo, Trespass, Grivel Oakley, Cebe .

Tilbehør og reservedeler

Tilbehør og reservedeler for beskyttelse utendørs er veldig viktig. Dette tilbehør og reservedeler er tilgjengelig på merker som Petzl, La Sportiva, Mammut, Trespass, Grivel.