up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Slaapzakken

Slaapzakken

()
load

Hoe een slaapzak te kiezen

We houden er allemaal van om de hele dag buiten te zijn en te ontdekken. Na een hectische routine heb je echter gewoon een comfortabele plek nodig om te gaan liggen en te genieten van een zalige slaap onder de hemel. Om die reden moet u een slaapzak van hoge kwaliteit kiezen op basis van het soort activiteit en de behoefte.
Bij het kiezen van een slaapzak moet u rekening houden met de drie meest voorkomende soorten slaapmatten: kampeermatten, zelfopblazende kussens en kussens met gesloten cellen. Omdat slaapzakken en kampeermatten hand in hand gaan, moet u verstandig degene kiezen die bij elkaar passen. Om het slaapkussen in de slaapzak te houden, hebben sommige slaapzakken geïntegreerde hoezen die voorkomen dat jij en je tas verschuiven.

• Over het algemeen zijn slaapzakken voor backpacken licht en knus, terwijl kampeertassen iets groter zijn. Ze bieden ook geweldige inpakfuncties en zijn efficiënter in het leveren van warmte.
• U moet zich concentreren op de temperatuurclassificaties van de slaapzak. Als u bijvoorbeeld in de winter wandelt en kampeert, kies dan degene die de beste isolatie en warmte biedt.
• Er zijn vier hoofdtypen slaapzakken: rechthoekig, half rechthoekig, dubbel en mummie. Elk van hen biedt bepaalde voordelen ten opzichte van andere.
• U heeft de keuze uit de synthetische geïsoleerde slaapzak en de donsisolatieslaapzakken.
• U kunt ook slaapzakken voor mannen, slaapzakken voor vrouwen en slaapzakken voor kinderen kopen van toonaangevende merken zoals Salewa , Haglöfs , The North Face , Millet , en Vaude .


clouse menu Afronden