up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Sovsäckar

Sovsäckar

()
load

Hur man väljer en sovsäck

Vi älskar alla att vara utomhus och utforska hela dagen. Men efter en hektisk rutin behöver du bara ha en bekväm plats att ligga ner och njuta av en lycklig sömn under himlen. Av den anledningen måste du välja en högkvalitativ sovsäck enligt typ av aktivitet och krav.
När du väljer en sovsäck måste du tänka på de tre vanligaste typerna av sovplattor som är campingmatta, självuppblåsande dynor och kuddar med sluten cell. Eftersom sovsäckar och campingmatta går hand i hand måste du klokt välja de som rymmer varandra. För att hålla sovsäcken i sovsäcken har vissa sovsäckar integrerade ärmar som gör att du och din väska inte glider.

• I allmänhet är sovsäckar för ryggsäckar lätta och snygga medan campingväskor är lite större. De ger också utmärkta förpackningsfunktioner och ger effektivare värme.
• Du måste fokusera på värderingarna för sovsäckens temperatur. Till exempel, om du vandrar och campar på vintern, välj den som ger bästa isolering och värme.
• Det finns fyra huvudtyper av sovsäckar som är rektangulära, semi rektangulära, dubbla och mumier. Var och en av dem erbjuder särskilda fördelar framför andra.
• Du kan välja mellan de syntetiska isolerade sovsäckarna och dunisoleringssäckarna.
• Du kan också köpa sovsäckar för män, damsovsäckar och barnsovsäck från ledande märken som Salewa , Haglöfs , The North Face , Millet och Vaude .


clouse menu Stänga