Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

VAUDE

VAUDE

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin VAUDE
Vaude on suosittu vuoristourheiluvarusteita valmistava yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tettnangissa, Saksassa. Albrecht von Dewitz perusti tuotemerkin vuonna 1974. Vaude on edelläkävijä ympäristöystävällisten tuotteiden luomisessa. Yrityksen tuotteiden valikoima on asettanut arvon vuoristolaisten ja ulkoilmaihmisten elämään. Vaude miesten takit, naisten vaatteet, kengät, telttailu, ja reput ovat kaikkien tarjousten suosituimpia tuotteita. Vaude reppu on loistava lisäys vuoristoretkiin. Nämä säkit ja reppu tunnetaan suorituskyvystään ja kestävyydestään. Tuotemerkki kutsuu kaikkia seikkailunhaluisia hankkimaan laadukkaita, kestäviä ja luovia varusteita, vaatteita ja asusteita tehdäkseen seikkailusta unohtumattoman.
Vauden tuotteet yhdistävät soveltuvuuden ja tyylikkyyden, mikä houkuttelee ulkoilmaihmisiä, jotka rakastavat sekä suorituskykyä että omatuntoa. Yhdistämällä kestävyyden, toiminnallisuuden ja lujittamattoman sitoutumisen ympäristöön, Vaude on tullut valppaan ulkoiluselämyksen valopilkuksi, kannustaen ihmisiä yhdistämään luonnon kanssa jättäen pienin jalanjälki.

Vaude-malliston ulkoiluvaatteet ja vuoristo-asusteet

Vaude reppu on valmistettu korkealaatuisista kankaista ja käsityötaidosta, jotta ne kestävät ulkoilukokemusten vaatimukset ja pysyvät luotettavina ajan myötä. Vaude takit on valmistettu ympäristöystävällisistä kankaista käyttäen vastuullisia tuotantomenetelmiä, jotka vähentävät ympäristövaikutustaan. Nämä takit tarjoavat helpotusta, suojausta ja muotia. Vaude vuoristokengät priorisoivat helpotusta ominaisuuksien kuten paksuilla kauluksilla, pehmeällä pohjalla ja pehmeillä pohjallisilla. Nämä ominaisuudet vähentävät jalkojen stressiä pitkillä kävelyretkillä ja tarjoavat mukavan istuvuuden. Vaude ulkoiluvaatteet usein sisältävät vettähylkiviä ja tuulenpitäviä kankaita sekä suljettuja saumoja ja joustavia ominaisuuksia. Tämä suojaus suojaa käyttäjiä äärimmäisiltä olosuhteilta, parantaen mukavuutta ja suojaa epävakaissa olosuhteissa. Vaude miehille ulkoiluvaatteet tarjoavat monipuolisuutta monenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin ja seikkailuihin, kuten hiihtoon, vuoristoretkeilyyn ja pyöräilyyn. Vaude painottaa oikeanlaista työtapaamista ja materiaalien laatua. Vaude naisille ulkoiluvaatteet sisältävät innovatiivisia teknologioita, kuten kosteutta poistavia materiaaleja, säädettäviä eristystekniikoita ja modulaarisia kerrostustekniikoita, jotka parantavat yleistä toiminnallisuutta ja mukautuvuutta.
Vaude saappaat usein tarjoavat käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten solmimisjärjestelmän tiiviille istuvuudelle, nilkkatuelle ja kannettaville pohjallisille henkilökohtaisen mukavuuden ja sovituksen säätämiseksi. Juurtuneena luotettavaan tuotantoon, toiminnallisuuteen ja luovuuteen, Vaude saappaat ovat suunniteltu tarjoamaan optimaalista tukea, suojausta ja helpotusta ulkoilu seikkailuissa.