up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

VAUDE

Damkläder

Damkläder

herrkläder

herrkläder

Skodon

Skodon

Ryggsäckar

Ryggsäckar

tält

tält

Bagage

Bagage

Kategorier

Återhämtning och Vård

Barnkläder

Barnskor

Camping

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Ryggsäckar och Väskor

Sovsäckar

Tält

Vandringsutrustning

Allt( VAUDE )

VAUDE

Vaude är ett populärt företag som tillverkar bergsutrustning. Företagets huvudkontor ligger i Tettnang, Tyskland. Albrecht von Dewitz etablerade märket 1974. Vaude är en ledande aktör när det gäller att bilda miljövänliga produkter. Märkets produktsortiment har lagt en värdering på livet för höglandets invånare och utomhusälskare. Vaudes herrjackor, damkläder, skor, tält och väskor är de mest kända produkterna bland alla sina erbjudanden. Vaudes ryggsäckar är ett utmärkt tillägg till din vandringstillbehör. Dessa säckar och ryggsäckar är kända för sina prestanda och hållbarhet. Märket bjuder in alla äventyrssökare att få högkvalitativa, långlivade och kreativa utrustning, kläder och accessoarer för att göra äventyret oförglömligt.
Vaudes produkter kombinerar användbarhet och stil, tilltalar utomhusälskare som älskar både prestanda och samvete. Med en kombination av hållbarhet, funktion och en obeveklig hängivenhet till miljön har Vaude blivit en ficklampa för uppmärksam utomhusutforskning, uppmuntrar individer att knyta an till naturen samtidigt som de lämnar den minsta fotavtrycket.

Vaudes kollektion av utomhuskläder och vandringstillbehör

Vaudes ryggsäckar är tillverkade av högkvalitativa tyger och hantverk, så att de tål de stora utmaningarna i utomhusupplevelser och förblir pålitliga över tiden. Vaudes jackor är tillverkade av miljövänliga tyger, som använder ansvarsfulla produktionsmetoder som minskar deras miljöpåverkan. Dessa jackor ger lätthet, skydd och mode. Vaudes vandringsskor prioriterar lätthet med egenskaper som vadderade kragar, mjukade mellansulor och mjuka innersulor. Dessa funktioner minskar stress på fötterna under långa promenader och ger en bekväm passform. Vaudes utomhuskläder innehåller ofta vatten- och vindtäta tyger, samt slutna sömmar och flexibla funktioner. Detta skydd skyddar bärare från extrema element, förbättrar komfort och skydd i instabila förhållanden. Vaudes herrutomhuskläder erbjuder mångsidighet för ett stort utbud av utomhusaktiviteter och äventyr som skidåkning, vandring och cykling. Vaude lägger stor vikt vid rätt arbetsmetoder och kvalitet på material. Vaudes damutomhuskläder har innovativa tekniker som fukttransporterande material, anpassningsbara isoleringssystem och modulära lageralternativ, förbättrar den övergripande funktionaliteten och anpassningsbarheten. Vaudes kängor har ofta praktiska funktioner som snörsystem för en säker passform, ankelskydd och bärbara innersulor för personlig bekvämlighet och passformjusteringar. Roterad i pålitlig tillverkning, funktion och skapelse, är Vaudes kängor tillverkade för att erbjuda optimal stöd, skydd och bekvämlighet under utomhusäventyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga