Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

VAUDE

VAUDE
Om VAUDE
Vaude er et populært selskap for fjell- og friluftsklær. Selskapets hovedkontor er lokalisert i Tettnang, Tyskland. Albrecht von Dewitz etablerte merket i 1974. Vaude er en ledende hånd i å lage miljøvennlige produkter. Merkets produkter har lagt verdi i livet til høyfjellinger og friluftsentusiaster. Vaudes jakker for menn, klær for kvinner, fottøy, telt og sekker er de mest populære produktene blant alle tilbudene. Vaude ryggsekker er et utmerket tillegg til din fottur. Disse sekkene og ryggsekkene er kjent for sine ytelser og holdbarhet. Merket inviterer alle eventyrere til å skaffe seg kvalitets, holdbare og kreative utstyr, klær og tilbehør for å gjøre eventyret uforglemmelig.
Vaudes produkter kombinerer egnethet og stil, og tiltrekker seg friluftsentusiaster som elsker både ytelse og samvittighet. Med en kombinasjon av holdbarhet, funksjonalitet og en urokkelig dedikasjon til miljøet, har Vaude blitt et lys for klar bevisst utforskning av friluftsliv, som oppmuntrer individer til å knytte seg til naturen mens de etterlater den minste fotavtrykket.

Vaudes samling av friluftsklær og fotturtilbehør

Vaude ryggsekker er laget av høykvalitets stoffer og håndverk, så lenge de tåler de krevende friluftsaktivitetene og forblir pålitelige over tid. Vaude jakker er laget av miljøvennlige stoffer og ansvarlige produksjonsmetoder som reduserer deres miljøpåvirkning. Disse jakkene tilbyr komfort, beskyttelse og mote. Vaude fottøy prioriterer komfort med egenskaper som påkledde krager, myket mellomsåler og myke innersåler. Disse funksjonene reduserer stresset på føttene under lange turer og gir en behagelig passform. Vaude friluftsklær har ofte vanntette og vindtette stoffer, samt lukkede sømmer og fleksible funksjoner. Denne sikkerheten beskytter brukerne mot ekstreme elementer, forbedrer komforten og beskyttelsen i ustabile forhold. Vaude mens friluftsutstyr tilbyr allsidighet for et stort utvalg av friluftsaktiviteter og eventyr som skikjøring, fotturer og sykling. Vaude legger stor vekt på riktige arbeidsmetoder og kvaliteten på materialene. Vaude kvinners friluftsklær har innovative teknologier som stoffer som fjerner fuktighet, justerbare isoleringssystemer og modulære lagringsvalg, som forbedrer den totale funksjonaliteten og tilpasningsdyktigheten. Vaude støvler har ofte praktiske funksjoner som snøring for et tettsittende passform, ankelstøtte og bærbare innersåler for personlig komfort og justeringer av passformen. Rotfestet i pålitelig produksjon, funksjonalitet og skapelse, er Vaude støvler laget for å tilby optimal støtte, sikkerhet og komfort under friluftsaktiviteter.