up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Vandringsutrustning friluftsliv

Vandringsutrustning friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Vandringsutrustning-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Vandringsutrustning

Märken i Vandringsutrustning

Vad ska man ha på vandring?

Stegjärn

Isklättrare använder stegjärn för effektivitet och säkerhet. De är fästa på skorna och ger rörlighet på snö under isklättring. Klämmor används också under förhållanden som att korsa glaciärer, stigande snöbackar, gå genom isklyftade stenar och snöfält. Petzl , Salewa , Black Diamond , Trespass och Grivel tillverkar de mest hållbara och starka stegjärnen.

Damask

Vandringsjacka är vanligtvis lätt och andas och skyddar mot grus, damm, stenar och snö. Några av damaskarna är designade för att vara vattentäta som du kan använda i regniga och våta förhållanden. Salomon, Salewa, Trangoworld , Black Diamond och Vaude erbjuder damask som är perfekt för korta dagsturer eller isklättring.

Piolets

Av alla verktyg som en isklättrare bär är piolets det mest ikoniska klätterutrustningen. De flesta isyxor används för att utföra åtgärder i snötäckta områden där glidande fall är möjliga. Jämfört med de klassiska axlarna är isklättringspioler i allmänhet kortare med en böjd axel. Du kan köpa piolets av hög kvalitet från Salewa, Petzl, Black Diamond, Brivel och Singing Rock .

Snöskor

Snöskor hjälper dig att resa över isbelagda terrängar utan att kämpa. Snöskor är speciellt utformade för att ge bättre grepp genom flytning och jämn fördelning av vikten. Det finns olika typer av snöskor enligt terräng som rullande terräng snöskor, berg terräng snöskor, platt terräng och löpande snöskor. Få de bästa snöskor från Ferrino , Tsl Outdoor och Inook .

Orientering

Kartorientering definieras som förhållandet mellan riktningarna du ser på kartan och motsvarande kompassriktningar. En kartas riktning betraktas som dess orientering. När deklinationen är korrekt inställd blir kartorienteringen enklare och lättare att förstå. Du bör ha en grundläggande kunskap om kartläsning innan du går på vandring eller vandring.

Lavinsäkerhet

Lavinsäkerhetsutrustning är en sofistikerad klätterutrustning som isklättrare måste använda för att hålla kontakten med sina följeslagare. Idag finns digitala lavinfyrar som är lättare och snabbare att använda. Salewa, Black Diamond, Ferrino, Trespass och Climbing Technology ger bästa redskap för lavinsäkerhet.

Mer om vandring

Sällskapsdjur

För att lägga till mer roligt och nöje till din utomhusvandring kan du ta med dig husdjur. Men vandring och vandring med dina husdjur kräver att du överväger några viktiga saker som att bära mat och vatten, hundpaket, första hjälpen kit, sovtält för husdjuret, tossor för att skydda fötterna i grova och hårda terräng och kläder.

Kartografi

För att uppskatta restider, platser, rutter, hitta vatten och bra campingplats använder vandrare kartografiska kartor. Dessa kartor är speciellt utformade för att skildra jordens tredimensionella form dalar, berg, slätter etc.. Backpackers och vandrare måste använda kartografikartorna eftersom de ger detaljerad information om de geografiska egenskaperna i regionen du är på väg mot.

Stolpar

Vandringsstavar är oumbärliga delar av vandringsutrustning som förbättrar din stabilitet och minskar kraften på knäna när du går på ojämna ytor, stenar och bergsområden. Vandringsstavar finns i olika former och är justerbara för att justera längden efter dina behov. För att ytterligare absorbera stötar inkluderar vandringsstavar också inre fjädrar.

Reservdelar

Du måste också behålla reservdelar innan du går mot destinationen. Vandringsreservdelar inkluderar ett verktygssats för att ställa in tältet, campingutrustning, skydd, multiverktygssats, kniv, sax, lägerbelysning, rep och mer. Salewa, Regatta, Suunto, Trespass, Petzl är de mest välkända tillverkare som erbjuder stora vandring tillbehör och redskap.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga