up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Vaellusvarusteet ulkoilu

Vaellusvarusteet ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Vaellusvarusteet tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Vaellusvarusteet

n merkit Vaellusvarusteet

Mitä käyttää vaellusta?

Crampons

Jääkiipeilijät käyttävät kannakkeita tehokkuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Ne on kiinnitetty jalkineisiin ja tarjoavat liikkuvuutta lumella jääkiipeilyn aikana. Cramponeja käytetään myös olosuhteissa, kuten jäätiköiden ylittäminen, nousevat lumirinteet, kävely jäähiekkakivien ja lumikenttien läpi. Petzl , Salewa , Black Diamond , Trespass ja Grivel valmistavat kaikkein kestävimpiä ja vahvimpia kannakkeita.

Gaiter

Vaelluskiskuri on tyypillisesti kevyt ja hengittävä ja suojaa hiiltä, pölyä, kiviä ja lunta vastaan. Jotkut säärystimet on suunniteltu vedenpitäviksi, joita voit käyttää sateisissa ja märissä olosuhteissa. Salomon, Salewa, Trangoworld , Black Diamond ja Vaude tarjoavat säärystimen, joka on ihanteellinen lyhyille päiväretkille tai jääkiipeilyyn.

Piolets

Kaikista jääkiipeilijän kannettavista työkaluista pioletit ovat kaikkein ikonisin kiipeilyvaruste. Useimpia jääakseleita käytetään toimintojen suorittamiseen lumipeitteisillä alueilla, joissa liukuvat putoamismahdollisuudet ovat mahdollisia. Klassisiin kirveisiin verrattuna jääkiipeilyvälit ovat yleensä lyhyempiä taivutetulla akselilla. Voit ostaa korkealaatuisia piikettejä Salewalta, Petzliltä, Black Diamondilta, Briveliltä ja Singing Rock .

Lumikengät

Lumikenkä auttaa matkustamaan jääpeitteisten maastojen yli taistelematta. Lumikengät on erityisesti suunniteltu tarjoamaan parempi pito kellutuksella ja levittämällä paino tasaisesti. Lumikenkiä on erityyppisiä maastojen mukaan, kuten liikkuvan maaston lumikengät, vuoristoalueiden lumikengät, tasainen maasto ja juoksevat lumikengät. Hanki parhaat lumikengät Ferrino , Tsl Outdoor ja Inook .

Suuntautuminen

Kartan suunta määritellään kartalla näkyvien reittiohjeiden ja vastaavien kompassin suuntien välisenä suhteena. Kartan suuntaa pidetään sen suuntauksena. Kun deklinaatio on asetettu oikein, kartan suuntaus on yksinkertaisempi ja helpompi ymmärtää. Sinulla tulisi olla perustiedot kartanlukemisesta ennen patikointia tai vaellusta.

Lumivyöryjen turvallisuus

Avalanche Safety gear on hienostunut pala kiipeilyvarusteita, joita jääkiipeilijöiden on käytettävä pysyäkseen yhteydessä toveriinsa. Nykyään on saatavilla digitaalisia lumivyörymajakkeja, joita on helpompi ja nopeampi käyttää. Salewa, Black Diamond, Ferrino, Trespass ja Climbing Technology tarjoavat parhaat varusteet lumivyöryjen turvallisuuteen.

Lisätietoja vaelluksesta

Lemmikkieläimet

Jos haluat lisätä hauskaa ja mielihyvää ulkoilureissulle, voit ottaa lemmikkisi mukaasi. Lemmikkien kanssa vaellus ja vaellus edellyttävät kuitenkin, että otat huomioon joitain tärkeitä asioita, kuten heidän ruokansa ja vedensaanti, koirapakkaus, ensiapupakkaus, nukkumisteltta lemmikkeille, saapikkaat jalkojen suojaamiseksi karkeilla ja kovilla maastoilla ja vaatteissa.

Kartografia

Matkailijat käyttävät kartografisia karttoja matka aikojen, sijaintien, reittien, veden löytämisen ja hyvän leirintäalueen arvioimiseksi. Nämä kartat on suunniteltu erityisesti kuvaamaan maapallon kolmiulotteista muotoa laaksot, vuoret, tasangot jne.. Retkeilijöiden ja retkeilijöiden on käytettävä kartografiakarttoja, koska ne tarjoavat yksityiskohtaista tietoa alueen maantieteellisistä ominaisuuksista, johon olet menossa.

Puolalaiset

Vaellussauvat ovat välttämättömiä vaellusvälineitä, jotka parantavat vakautta ja vähentävät polvien voimaa kävellessä epätasaisella alustalla, kivillä ja vuoristoalueilla. Vaellussauvoja on saatavana eri muodoissa, ja niitä voidaan säätää pituuden säätämiseksi tarpeidesi mukaan. Iskujen vaimentamiseksi vaellussauvoissa on myös sisäiset jouset.

Varaosat

Sinun on myös säilytettävä varaosat ennen määränpäähän menemistä. Vaelluksen varaosat sisältävät työkalusarjan teltan asettamiseen, retkeilyvarusteet, turvakodit, monitoimityökalusarjan, veitsen, sakset, leirivalot, köydet ja paljon muuta. Salewa, Regatta Suunto, Trespass, Petzl ovat tunnettujen valmistajien, jotka tarjoavat runsaasti vaellus tarvikkeet ja vaihde.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje