Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Vandreudstyr

Vandreudstyr udendørs

Find et bredt udvalg af Vandreudstyr-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Vandreudstyr

Mærker for Vandreudstyr

Hvad skal man tage på vandreture?

Stegjern

Isklatrere bruger stegjern for effektivitet og sikkerhed. De er fastgjort til fodtøjet og giver mobilitet på sne under isklatring. Klemme bruges også under forhold som at krydse gletschere, stigende snebakker, gå gennem isklippede klipper og snemarker. Petzl , Salewa , Black Diamond , Trespass og Grivel fremstiller de mest holdbare og stærke stegjern.

Gaiter

Vandresko er let og åndbar og beskytter mod grus, støv, sten og sne. Nogle af gamacherne er designet til at være vandtætte, som du kan bruge i regnfulde og våde forhold. Salomon, Salewa, Trangoworld , Black Diamond og Vaude tilbyder gamacher, der er ideel til korte dagsture eller isklatring.

Piolets

Af alle de redskaber, som en isklatrer bærer, er piolets det mest ikoniske klatretøj. De fleste isakser bruges til at udføre handlinger i snedækkede områder, hvor glidende fald er mulige. Sammenlignet med de klassiske akser er isklatrende piolets generelt kortere med en bøjet skaft. Du kan købe piolets af høj kvalitet fra Salewa, Petzl, Black Diamond, Brivel og Singing Rock .

Snesko

Snesko hjælper dig med at rejse over isdækkede terræn uden at kæmpe. Snesko er specielt designet til at give bedre greb ved at flyde og fordele vægten jævnt. Der er forskellige typer snesko i henhold til terræn som rullende terræn snesko, bjergterreng snesko, fladt terræn og løbende snesko. Få de bedste snesko fra Ferrino , Tsl Outdoor og Inook .

Orientering

Kortorientering defineres som forholdet mellem de retninger, du ser på kortet, og de faktiske tilsvarende kompasretninger. Retningslinjerne for et kort betragtes som dets orientering. Når deklinationen er indstillet korrekt, bliver kortretningen enklere og lettere at forstå. Du skal have en grundlæggende viden om kortlæsning, inden du går på vandretur eller trekking.

Lavinsikkerhed

Lavinsikkerhedsudstyr er et sofistikeret stykke klatretøj, som isklatrere skal bruge for at holde kontakten med deres ledsagere. I dag er der digitale lavinefyr tilgængelige, der er lettere og hurtigere at bruge. Salewa, Black Diamond, Ferrino, Trespass og Climbing Technology giver det bedste udstyr til lavinsikkerhed.

Mere om vandreture

Kæledyr

For at tilføje mere sjov og fornøjelse til din udendørs vandretur kan du tage kæledyr med dig. Vandring og trekking med dine kæledyr kræver dog, at du overvejer nogle vigtige ting, såsom at bære mad og vand, hundepakke, førstehjælpskasse, sovetelt til kæledyret, støvler for at beskytte deres fødder i hårde og hårde terræner og tøj.

Kartografi

For at estimere rejsetider, placeringer, ruter, finde vand og god campingplads bruger vandrere kartografiske kort. Disse kort er specielt designet til at skildre klodens tredimensionelle form dale, bjerge, sletter osv.. Backpackere og vandrere skal bruge kartografikortene, da de giver detaljerede oplysninger om de geografiske træk i den region, du er på vej mod.

Polakker

Vandrestave er uundværlige dele af vandrestier, der forbedrer din stabilitet og reducerer kraften på dine knæ, mens du går på ujævne overflader, klipper og bjergområder. Vandrestave fås i forskellige former og kan justeres for at justere længden efter dit behov. For yderligere at absorbere stød inkluderer vandrestave også indvendige fjedre.

Reservedele

Du skal også opbevare reservedele, inden du kører mod destinationen. Vandre reservedele inkluderer et værktøjssæt til indstilling af teltet, campingudstyr, husly, multiværktøjssæt, kniv, saks, campbelysning, reb og mere. Salewa, Regatta, Suunto, Trespass, Petzl er de mest kendte producenter, der tilbyder stor vandreture tilbehør og gear.