Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Rapala

Noin Rapala
Rapala, maailman kalastuksen legendana tunnettu nimi, on synonyymi innovaatioille ja laadukkaille kalastustarvikkeille. Vuonna 1936 perustettu Lauri Rapala Suomessa on saavuttanut maineikkaan historian luodessaan jotkin ikonisimmista ja tehokkaimmista kalastusvieheistä ja varusteista. Rapalan sitoutuminen käsityötaitoon ja kalastajien innovaatioon on tehnyt siitä luotettavan valinnan kalastusintoilijoille kaikkialla maailmassa. Rapalan perintö kalastusteollisuudessa on todiste siitä, että se on sitoutunut laadukkaiden kalastusvälineiden valmistamiseen. Rehevistä kalastusvieheistä luotettaviin kalastusvavoihin, johtoihin ja lisävarusteisiin Rapala´n tuotteet on suunniteltu parantamaan kalastuskokemustasi. Olipa kyseessä kokenut kalastaja tai aloitteleva kalastaja, Rapalan sitoutuminen innovaatioon ja laatuun takaa, että sinulla on tarvittavat välineet muistettavaksi kalastukseen.
Laadukkaan kalastustarvikkeen perintö

Rapalan kalastusvälineet sisältävät laajan valikoiman työkaluja ja lisävarusteita, joilla voit parantaa kalastuskokemustasi. Kestävistä kalastuskeloista luottamusta herättäviin telineisiin ja työkaluihin Rapala varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat onnistuneeseen päivään vesillä. Rapalan kalastusvavat on suunniteltu tarjoamaan sekä herkkyyttä että voimaa, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle saalille. Kalastusjohdot ovat kalastuksen unohdettuja sankareita ja Rapalan johdot ovat tunnettuja voimastaan ​​ja kestävyydestään. Onko kyseessä monofiilinen, fluoresoiva tai nyplätty johto, Rapalan valikoimasta löydät oikean johdon tarpeisiisi. Rapalan vavatelineet on suunniteltu kalastajille, jotka tarvitsevat käsivapaa-lähestymistapaa kalastukseen.
Rapalan vieheet ovat legendoja kalastuksen maailmassa. Brändin innovatiiviset suunnittelut ja eläväiset kuviot tekevät näistä vieheistä kalastajille mahdottomia vastustaa. Klassisista Rapalan Original Floating Minnow -vieheistä erityisiin vieheisiin erityisiä kalastustiloja varten tarjoaa Rapala aarreaittaa jokaiselle kalastajalle. Syöttiheittimet ovat suosikkeja basso- ja haukikalastajien keskuudessa ja Rapalan syöttiheittimet eivät ole poikkeus. Rapalan syöttiheittimet uppoavat täydelliseen syvyyteen ja osoittavat eläväisen uintiliikkeen, joka aiheuttaa iskuja jopa varovaisimmille kaloille. Kalastus ei ole pelkästään varusteita, se on myös mukavuutta ja suojaa. Rapalan kalastusvaatteet on suunniteltu kalastajien tarpeisiin. Kosteutta siirtävistä paidoista ja auringonsuojavaatteista vedenpitäviin takkeihin ja housuihin Rapala varmistaa, että olet asianmukaisesti varustautunut kaikkiin mahdollisiin sääolosuhteisiin, joihin saatat kohdata. Laadukkaat kalastuskenkät ovat välttämättömiä pitkien tuntien vesillä kuivien ja mukavien jalkojen säilyttämiseksi. Rapalan kalastuskengät on rakennettu kestämään kalastuksen vaatimuksia, mikä sisältää vesitiiviit materiaalit, erinomaisen pitoavaimen ja mukavuutta parantavan suunnittelun.