up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Shimano Fishing

Kelat

Kelat

TAUVAT

TAUVAT

Vieheet

Vieheet

Siimat

Siimat

Tarvikkeet rullille

Tarvikkeet rullille

vaatetus

vaatetus

Osastot

Kalastusvälineet

Kassit, Laatikot ja Laukut

Kelat

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Onkivavat

Vieheet

KAIKKI( Shimano Fishing )

Shimano fishing

Shimano on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka tarjoavat kaikenlaista laadukasta kalastustarviketta. Shimano Fishing on japanilainen brändi, joka perusti kalastusosaston vuonna 1970, ja sen pääkonttori sijaitsee Sakai, Osakan prefektuurissa. Tuotemerkki on palvellut luomaan kaikkein innovatiivisimpia tuotteita suurella tarkkuudella kaikkina näinä vuosina. Edistyneet tekniikat tekevät kaikista näistä tuotteista parhaimpia, jotta voisit kokea ultimaattisen kalastuskokemuksen.
Shimano Fishing on sitoutunut luomaan täydellisiä tuotteita jatkuvasti parantaen ominaisuuksiaan ja esittelemällä uusia ja modernimpia tekniikoita päivittäin. Valmistettu premium-laadusta materiaalista ja parhaasta otteesta, jotta saat hyvän mukavuustason. Shimano tarjoaa kaiken kalastukseen, jotta matkastasi tulisi rentouttavampi ja hauskempi. Lisäksi tuotemerkki tarjoaa myös sertifioituja ja testattuja tuotteita.

Shimano tarjoaa erinomaisen monipuolisen kalastuskokemuksen

Shimano tarjoaa huippuluokan varusteita, joissa on erilaisia malleja jokaiseen tarpeeseen. Tuotemerkillä on laaja valikoima Shimano kalastusvavoja, jotka tulevat erilaisissa tyyleissä, jotka sopivat kaikille. Nämä vavat tulevat sarjassa vaihtoehtoja hyvän heittotoiminnan kanssa suorittamaan korkeimmalla tasolla. Lisäksi Shimano kalastuskela tulee monilla ominaisuuksilla ja erinomaisella heittotoiminnolla. Tämän ominaisuuksien vuoksi ne ovat suosituimmat kelat kalastajien keskuudessa, sillä he tietävät tuotteen arvon.
Toinen suuri tuote on Shimano kalastuskeppi, paras kalastustarvike. Huippuluokan kalastuskepit on suunniteltu täydellisesti tarjoamaan parasta kokemusta kevyelle tai makealle vedelle kalastukseen.
Lisäksi tuotemerkki tarjoaa myös muita kalastukseen liittyviä tuotteita, kuten kenkiä ja reppuja. Shimano kalastuskengät ovat täydellisiä kalastukseen sekä veneen sisällä että veneen ulkopuolella. Ne on valmistettu nopeasti kuivuvasta verkkokankaasta, jotta saat paremman mukavuuden koko päivän ajan. Nämä kengät ovat erittäin kevyitä avoimilla suunnitelmilla ja antiskid-pohjalla, jotta voit seistä helposti märillä ja liukkailla pinnoilla, kuten laivoilla. Viimeisenä, Shimano kalastusreppu on täydellinen vaihtoehto jokaiseen kalastustilaisuuteen. Ne ovat kestävimpiä, joissa on kovaa materiaalia vaikeisiin olosuhteisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje