Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Vieheet

Vieheet merenkulku ja kalastus

Löydä laaja valikoima tuotteita Vieheet tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Vieheet

n merkit Vieheet

Kuinka valita vieheet kalastukseen?

Crankbaits

Crankbait ovat välttämätön työkalu kalastuksessa, erityisesti makean veden ympäristöissä. Nämä syötit jäljittelevät syöttikalojen liikettä ja ulkonäköä, mikä tekee niistä erittäin tehokkaita houkuttelemaan petokalalajeja, kuten bassoa, haukea, myskiä, kuhaa ja muita.

Lentää vieheet

Perhovieheet on suunniteltu jäljittelemään erilaisia hyönteisiä, syöttikaloja tai muita vesieliöitä, joista kalat ruokkivat. Saatavilla on lukuisia perhokuvioita, joista jokainen on tarkoitettu matkimaan tietyntyyppistä saalista. Niihin kuuluvat serpentiinit, kuivakärpäset ja nymfit.

Liuku ja uimasyötit

Glide syötit ovat tyypillisesti kovarunkoisia vieheitä, joissa on nivelrakenne, jolloin ne voivat liikkua sivulta toiselle tai liukuvasti vedessä noudettaessa.
Nämä syötit on yleensä suunniteltu toimimaan hitaasti, tasaisesti ja leveästi sivulta toiselle, mikä jäljittelee loukkaantuneen tai pakenevan syöttikalan liikettä. Uintisyötit voivat olla kova tai pehmeärunkoisia vieheitä, jotka muistuttavat läheisesti syöttikalan ulkonäköä ja uintitoimintoa.
Niillä on yleensä todenmukainen profiili, yksityiskohtaiset vartalon muodot, evät ja usein melamainen häntä, joka luo realistisen uintiliikkeen noudettaessa.
Uintisyöttejä on erikokoisia, pienistä pannukalojen pyydystämiseen soveltuvista isommista versioista suurempiin riistakaloihin, kuten bassoon tai haukeen.
Ne ovat monipuolisia ja niitä voidaan noutaa eri nopeuksilla, jolloin kalastajat voivat matkia erilaisia luonnonsaaliin uintitoimintoja.

Jigipäät ja jigit

Jigipäät ovat lyijy tai volframipainoja, jotka on valettu koukkuun, ja ne on suunniteltu käytettäväksi pehmeän muovisyötin tai elävän syötin kanssa. Malli sisältää tyypillisesti painotetun pään ja painosta ulkonevan koukun.
Niitä on eri muotoisia, joista jokainen tarjoaa erilaisia toimintoja ja sovelluksia, jotka perustuvat vesiolosuhteisiin ja kohdelajeihin.
Jigipäät ovat monipuolisia ja niitä käytetään yleisesti pohjakalastukseen, pystyjigitykseen tai heitto ja palautustekniikoihin. Niiden avulla kalastajat voivat esitellä syöttiä tehokkaasti eri syvyyksissä ja rakenteissa.
Jigit ovat kalastusuistimia, jotka koostuvat painotetusta päästä, joka on valettu koukun ympärille ja joissa on usein silikonista tai muista materiaaleista valmistettu hame, joka jäljittelee syöttikalojen tai hyönteisten ulkonäköä.
Niitä voidaan käyttää lisäsyöttien kanssa tai ilman, ja niiden muotoilu mahdollistaa erilaisia kalastustekniikoita, kuten käännön, heittämisen, uinnin tai pohjaa pitkin raahaamisen.

Popperit

Popperit ovat eräänlainen keinotekoinen viehe tai perho. Popperit on suunniteltu jäljittelemään pienen vesieläimen, kuten sammakon tai syöttikalan, liikettä ja ulkonäköä, jotka liukuvat tai roiskuvat veden pinnalla.

Kalliokalastus

Kallikalastukseen kuuluu kalalajeja, jotka elävät kivisillä alueilla, kuten kivisillä rannoilla, laitureilla, aallonmurtajilla ja kivisillä paljastumilla. Se voi olla jännittävä kalastustekniikka, joka vaatii erikoisosaamista ja välineitä.

Pehmeät vieheet

Pehmeät vieheet ovat suosittu valinta kalastajien keskuudessa. Pehmeät vieheet on tyypillisesti valmistettu pehmeistä, joustavista materiaaleista, kuten silikonista tai kumista. Ne on suunniteltu matkimaan erilaisten saaliskalojen tai muiden vesieläinten ulkonäköä ja liikettä.

Spinnerbaits

Spinnerbaitit ovat monipuolisia ja suosittuja kalastusuistimia, jotka koostuvat hakaneulan muotoisesta vaijerikehyksestä, jota koristaa yksi tai useampi pyörivä metalliterä. Ne ovat erittäin tehokkaita kohdistamaan monenlaisia kalalajeja, erityisesti petokaloja, kuten bassoa, haukea, myskiä ja muita sekä makean että suolaisen veden ympäristöissä.
Spinnerbaiteissa on pyörivät terät, jotka on kiinnitetty lankarunkoon. Nämä terät luovat välähdystä ja tärinää pyöriessään vedessä, jäljittelevät pakenevien syöttikalojen ulkonäköä ja liikettä ja houkuttelevat petokaloja.

Lusikat

Lusikat on nimetty niiden lusikkamaisesta muodosta, joka luo veteen heiluvan ja välkkyvän toiminnan, joka jäljittelee loukkaantuneita syöttikaloja. Tämä liike voi houkutella petokalat iskemään. Kalastuslusikat on tyypillisesti valmistettu metallista, kuten messingistä, kuparista tai ruostumattomasta teräksestä.

Lisää kalastuksesta :
Lisää kalastuksesta löytyy lisävarusteita vieheille, WTD:lle, kiihottimille, sabiki varusteille, perhosidonnalle, pehmusteuistelulle, eingille, luonnollisille syöteille ja ankeriaille. Voit ostaa kaikki nämä tavarat näiltä merkeiltä: Shimano Fishing , Daiwa , Rapala , Fox International , Hart , Mikado , Vercelli ja Berkley .