Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Quick Italy

Noin Quick Italy
Quick Italy, joka on erottamaton nimi merialalla, on ollut edustavaa laatua, innovaatioita ja luotettavuutta jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Perustettu kauniin rannikkokaupungin Italiassa, yritys perustettiin innostuksen merenkäynnistä ja sitoutumiseen tarjota laadukkaita merenkulkuvarusteita. Tänään Quick Italy on maailmanlaajuinen johtaja alan tuotannossa, tarjoamalla boat equipment, ankkurinostimia, windlasseja, windlass remote controlleja ja vesilämmittimiä, jotka varmistavat matkustajien turvallisuuden ja mukavuuden maailmanlaajuisesti.
Quick Italyn rikas historia, laadun sitoutuminen ja innovatiivinen henki ovat tehneet siitä luotetun nimen merialalla. Heidän boat equipment, ankkurinostimet, windlasseja, windlass remote controlleja ja vesilämmittimet on suunniteltu parantamaan veneilykokemusta, tarjoten turvallisuutta, luotettavuutta ja mukavuutta maailmanlaajuisesti. Tutkiessaan rauhallisia rannikkoalueita tai lähtemässä seikkailuihin, Quick Italy on kumppanisi nostaaksesi merialan laatua.

Nostamalla merialan laatua

Quick Italyn boat equipment on todiste yrityksen lujasta sitoutumisesta parantaa veneilykokemusta. Tarkasti valmistettu ja käyttäen ajankohtaista tekniikkaa, heidän boat equipment sisältää laajan valikoiman tuotteita, sähkölaitteista ohjauspaneeleihin, varmistaen, että aluksesi toimii saumattomasti. Quick Italyn ankkurinostimet on suunniteltu tarjoamaan luotettavia ankkurointiratkaisuja. Painottaen kestävyyttä ja suorituskykyä, nämä nostimet pystyvät vaivattomasti varmistamaan aluksesi, jopa haastavissa olosuhteissa. Quick Italyn ankkurinostimet on suunniteltu täyttämään erityistarpeet eri kokoisille ja tyypeille aluksille, tarjoten venekuljettajille rauhaa ankkurissa.
Quick Italyn windlass edustaa brändin sitoutumista innovaatioon. Nämä tehokkaat ja vahvat windlaset on luotu käsittelemään ankkurin nostamisen ja laskemisen vaativat tehtävät helposti. Quick Italyn windlaset on varustettu edistyneillä ominaisuuksilla ja materiaaleilla, varmistaen optimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Ne ovat välttämättömiä työkaluja ankkuroinnin ja kiinnittämisen parantamiseksi, lisäten turvallisuutta ja kätevyyttä aluksella. Quick Italyn windlass remote control lisää kätevyyttä meriseikkailuihisi. Käyttöystävällisen käyttöliittymän ja luotettavan langattoman yhteyden ansiosta voit ohjata windlassia etäältä.
Quick Italyn vesilämmittimet palvelevat merimiesten mukavuustarpeita. Nämä vesilämmittimet on rakennettu painottaen energiatehokkuutta ja nopeaa lämmitystä, varmistaen, että sinulla on pääsy kuumaan veteen milloin tahansa tarvitset sitä. Quick Italyn laadun ja turvallisuuden sitoutuminen takaa, että heidän vesilämmittimet ovat arvokas lisäys mihin tahansa alukseen, tarjoten kodin mukavuutta meressä.