up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Gill

Ruokalaput

Ruokalaput

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

miesten vaatteet

miesten vaatteet

Osastot

Elektroniikka

Kalastusvälineet

Kassit, Laatikot ja Laukut

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Veneet

KAIKKI( Gill )

Gill

Gill on tunnettu brändi, joka on ollut synonyymi korkean suorituskyvyn purjehdusvälineille ja vaatteille yli neljän vuosikymmenen ajan. Väsymättömän innovaatioiden jahtaamisen ja syvän ymmärryksen purjehtijoiden tarpeista Gill on tullut luotetuksi nimeksi purjehduskunnassa ympäri maailman. Vaatteista takkeihin, hanskoihin ja saappaisiin Gillin tuotteet on suunniteltu lisäämään mukavuutta, suojaa ja suorituskykyä vesillä. Gill on brittiläinen yritys, joka perustettiin 1970-luvulla Nick Gillin, intohimoisen purjehtijan, toimesta luodakseen välineitä, jotka voivat kestää vaativia avomeren olosuhteita. Sen perustamisesta lähtien brändi on pysynyt sitoutuneena tuottamaan premium-laatuisia purjehdusvälineitä, jotka yhdistävät terävimmän teknologian tyylikkääseen suunnitteluun. Gill on brändi, joka edustaa suorituskykyä, kestävyyttä ja tyyliä purjehdusvälineissä. Rikkaan historian ja väsymättömän täydellisyyden tavoittelun kautta Gill on ottanut paikkansa johtavana valintana purjehtijoille ympäri maailman. Olipa sitten matkustamassa rannikolla tai kilpaillen korkean panoksen kilpailussa, Gillin vaatteet, takit, hanskat, saappaat ja yleinen sitoutuminen purjehduksen täydellisyyteen tekevät heistä go-to-brändin kaikille purjehduskohteille. Gill tunnetaan parhaiten suorituskyvyn parantamisesta vesillä.

Gill tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, jotka on suunniteltu erityisesti purjehtijoille. Jokainen vaate on tarkkaan valmistettu käyttäen edistyneitä materiaaleja ja rakentamisen tekniikoita. Teknisistä alusvaatteista ja vedenpitävistä housuista purjehdushortseihin ja UV-suojaaviin paitoihin Gillin vaatteet on suunniteltu tarjoamaan maksimimukavuutta ja liikkumisen vapautta samalla kun ne säilyttävät kestävyyden ankarissa meriolosuhteissa. Gillin takit ovat erittäin arvostettuja loistavasta suorituskyvystään ja suojastaan. Rakentamalla edistyneistä kankaista, jotka ovat sekä vettähylkiviä että hengittäviä, Gillin takit pitävät purjehtijat kuivina ja mukavina vaikeissakin sääolosuhteissa. Näissä takkeissa on innovatiivisia muotoiluelementtejä kuten säädettävät huput, korkeat kaulukset ja useat taskut mukavuuden vuoksi. Gillin hanskat ovat kuuluisia erinomaisesta otteestaan, kestävyydestään ja ketteryydestään. Suunniteltu lisäämään otetta märällä pinnalla, Gillin hanskat tarjoavat purjehtijoille erinomaisen ohjauksen ja tarkkuuden. Ne ovat saatavilla eri tyyleissä, kevyistä sormittomista hanskoista lämpimän sään purjehdukseen ja eristettyihin hanskoihin kylmän sään suojaksi. Vahvistetuilla palleilla ja sormialueilla Gillin hanskat tarjoavat pitkäaikaisen suorituskyvyn, varmistaen luotettavan ja mukavan otteen köyttä ja laitteita varten. Gillin saappaat on suunniteltu tarjoamaan optimaalista pitoa ja vakautta märillä lautoilla. Valmistettu kestävistä materiaaleista ja sisältäen edistyneitä ominaisuuksia, kuten nastattomia pohjia ja nopeasti kuivuvia vuoriksia, Gillin saappaat tarjoavat luotettavan suojan ja mukavuuden. Gillin purjehdus on syvästi yhdistynyt purjehduskuntaan, tukemalla ammattilaispurjehtijoita ja yhteistyössä kanssa arvostettujen tapahtumien kanssa ympäri maailman. Brändin sitoutuminen suorituskykyyn ja innovaatioon on tehnyt siitä suosikin purjehtijoiden keskuudessa kaikilla tasoilla, viikonloppu-innostajista olympiakisaajien. Gillin sitoutuminen purjehduksen kokemuksen parantamiseen ulottuu tuotteiden kehittämisen ulkopuolelle; he aktiivisesti vuorovaikuttavat purjehtijoiden kanssa kerätäkseen palautetta ja näkemyksiä, jatkuvasti hienosäätäen tarjouksiaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje