Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Tubertini

Noin Tubertini
Vuonna 1968 perustettu Tubertini on ollut johtava nimi kalastusteollisuudessa yli viiden vuosikymmenen ajan. Tubertini on yritys, joka suunnittelee ja tuottaa kilpailukykyisiä ja voittavia tuotteita ammattikalastajien ja yhteistyökumppaneiden ohjauksessa. Se on tarina, jonka on luonut Lele Tubertini, intohimoinen henkilö, joka ylitti tavanomaisen kalastustarvikkeen. Hän kuvitteli täydellisen yhdistelmän eleganceä, kyvystä ja voimakasta yhteyttä kalastajan ja vedenalaisen maailman välillä.
Tubertini on tullut erinomaiseksi kalastustarvikkeissa. Joko ammattitaitoinen kalastaja tai viikonloppu-innokas, Tubertini tarjoaa laajan valikoiman kalastustarvikkeita, kuten kalastuskeloja, kalastusvavoja, kalastusvieheitä ja kalastusvaatteita, jotka on suunniteltu parantamaan kalastuskokemustasi.
Tubertinin kalastuskelat on suunniteltu tarkkuudella ja kestävyydellä, mukaan lukien uusin teknologia, jotta heittäminen ja kelaaminen sujuisi. Tubertinin kalastuskelat tarjoavat laajan mallivalikoiman erilaisten kalastustyylien ja mieltymysten monimuotoistamiseksi, tarjoten kalastajille monipuolisuutta, joka tarvitaan haastavien kalastustilanteiden voittamiseksi. Tubertinin kalastuskelat tunnetaan laadusta ja suorituskyvystä.
Tubertinin kalastusvavat käyttävät laadukkaita materiaaleja, jotka tekevät niistä kevyitä mutta kestäviä heittämään joko makeassa tai suolavedessä. Tubertinin vavat tarjoavat erinomaisen herkkyyden ja voiman, jotta voit tuntea jokaisen hienovaraisen puremisen ja kelata arvokkaan saaliisi helposti.
Tubertinin kalastusvieheet muistuttavat luonnollisen vieheen ulkonäköä ja liikettä, houkutellen jopa varovaisimmat kalat iskemään. Tubertinin kalastusvieheet on suunniteltu houkuttelemaan erilaisia kalalajeja ja lisäämään menestyksen mahdollisuuksiasi vedessä. Tubertinin kalastusvieheet ovat saatavilla erilaisina tyyppeinä, kokona ja kuvioina, joista jokainen sopii eri kalastustekniikoille ja kohdealueille.
Tubertinin miesten vaatteet on suunniteltu erityisesti kalastajille. Tubertinin miesten vaatteet ovat eivät vain tyylikkäitä, vaan myös toiminnallisia, tarjoten mukavuutta ja suojaa pitkien kalastustuntien aikana. Hengittävistä paidoista ja kosteutta hylkivistä housuista vedenpitäviin takkeihin ja aurinkohattuihin, Tubertinin kalastusvaatteet varmistavat, että pysyt mukavana ja keskittyneenä vedessä. Tubertinin miesten vaatteet on suunniteltu olemaan käytännöllisiä ja mukavia. Se liikkuu sinun kanssasi toisena ihona, suojaamalla sinua elementeiltä ja näyttämällä kova ja seikkailullinen puolesi.
Tubertinin vaatetus auttaa sinua sulautumaan ympäristöön, tekemään itsestäsi melkein näkymättömän, kun havainnoit ja nautit luonnosta. Joka osa vaatetusta, kuten taskut, saumat ja ommel, kertoo tarinoita menneistä kokemuksista, olipa se jännittäviä kalastustaisteluja tai rauhallisia hetkiä pohdintaa veden äärellä.