Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Tubertini

Om Tubertini
Establert i 1968 har Tubertini vært et ledende navn i fiskeindustrien i over fem tiår. Tubertini er en firma som designer og produserer konkurransedyktige og vinnende produkter med veiledning fra profesjonelle fiskere og partnere. Det er en historie skapt av Lele Tubertini, en lidenskapelig person som gikk utover vanlig fiskeutstyr. Han forestilte seg en perfekt kombinasjon av eleganse, evne og en sterk kobling mellom fiskeren og det undervannsverden.
Tubertini har blitt en ekspert på fiskeutstyr. Enten du er en ivrig fisker eller en helgeturist, tilbyr Tubertini et bredt utvalg av fiskeutstyr, inkludert fiskeruller, fiskestenger, fiskekroker og fiskeklær, designet for å forbedre fiskeopplevelsen din.
Tubertini-fiskeruller er designet med presisjon og holdbarhet, og bruker den nyeste teknologien for sømløs kasting og tråling. Tubertini-fiskeruller tilbyr et bredt utvalg av modeller for å diversifisere ulike fiskemetoder og preferanser, og gi fiskere den allsidigheten de trenger for å bekjempe enhver fiskeutfordring. Tubertini-fiskeruller er kjent for sin kvalitet og ytelse.
Tubertini-fiskestenger bruker høykvalitetsmaterialer som gjør dem lette, men robuste ved kasting i ferskvann eller sjøvann. Tubertini-stenger tilbyr utmerket følsomhet og styrke, som lar deg føle hver subtile bitt og tråle inn din prisbelønte fangst med letthet.
Tubertini-fiskekroker etterspiller utseendet og bevegelsen til naturlig agn, og lokker selv de mest forsiktige fiskene til å slå. Tubertini-fiskekroker er designet for å tiltrekke seg en rekke fiskeslag og øke sjansene dine for suksess på vannet. Tubertini-fiskekroker er tilgjengelig i ulike typer, størrelser og designs, hver egnet for ulike fiskemetoder og målarter.
Tubertini-herreklær er spesielt designet for fiskere. Tubertini-herreklær plagg er ikke bare stilige, men også funksjonelle, som gir komfort og beskyttelse under lange timer tilbrakt fiske. Fra pustende skjorter og fukttransporterende bukser til vanntette jakker og solhatt, sikrer Tubertini-fiskeklær at du holder deg komfortabel og fokusert på vannet. Tubertini ´s herreklær er laget for å være praktisk og komfortabel. Den beveger seg med deg som en andre hud, beskytter deg mot elementene og viser din tøffe og eventyrlystne side.
Tubertini´s klær hjelper deg å blande deg med omgivelsene, slik at du nesten blir usynlig mens du observerer og nyter naturen. Hver del av klærne, som lommer, sømmer og sting, forteller historier om tidligere opplevelser, enten det var spennende fiskeslag eller rolige øyeblikk med refleksjon ved vannet.