Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Tubertini

Over Tubertini
In 1968 opgericht, Tubertini is al meer dan vijf decennia een toonaangevende naam in de visserijindustrie. Tubertini is een bedrijf dat producten ontwerpt en produceert met behulp van professionele vissers en partners. Het is een verhaal dat gecreëerd is door Lele Tubertini, een passievolle persoon die verder ging dan het gebruikelijke vistechnisch materiaal. Hij stelde zich voor een perfecte combinatie van elegantie, capaciteit en een sterke verbinding tussen de visser en de onderwaterwereld. Tubertini is uitgegroeid tot een uitblinker in de vistechniek. Of je nu een fanatieke visser bent of een weekendenthousiasteling, Tubertini biedt een breed scala aan vistechnisch materiaal, waaronder vismolens, vishaakjes, aas en visserskleding, ontworpen om je visexperience te verbeteren. Tubertini vismolens zijn ontworpen met precisie en duurzaamheid en maken gebruik van de nieuwste technologie om een ​​gladde worp en binnenhalen te garanderen. Tubertini vismolens bieden een reeks modellen om verschillende vistypes en voorkeuren te diversifiëren, waardoor vissers de veelzijdigheid hebben om elke visexpeditie te bedwingen. Tubertini vismolens zijn bekend om hun kwaliteit en prestaties.
Tubertini vishaakjes gebruiken hoogwaardige materialen, waardoor ze licht van gewicht zijn maar toch robuust bij het worpen in zoet- of zoutwater. Tubertini vishaakjes bieden uitzonderlijke gevoeligheid en sterkte, waardoor je elke subtiele hap kunt voelen en je prijzenvangst gemakkelijk kunt binnenhalen.
Tubertini aas imiteert het uiterlijk en de beweging van natuurlijk aas, waardoor zelfs de meest voorzichtige vis aan de haak slaat. Tubertini aas is ontworpen om een ​​breed scala aan vissoorten aan te trekken en zo je kansen op succes op het water te vergroten. Tubertini aas is verkrijgbaar in verschillende types, maten en designs, elk geschikt voor verschillende vistechnieken en doelsoorten.
Tubertini herenkleding is speciaal ontworpen voor vissers. Tubertini herenkleding garmenten zijn niet alleen stijlvol maar ook functioneel, waardoor je comfortabel en beschermd blijft tijdens lange uren die je aan het vissen besteedt. Van ademende shirts en vochtafstotende broeken tot waterdichte jassen en zonnehoeden, Tubertini visserkleding zorgt ervoor dat je comfortabel en geconcentreerd blijft op het water. Tubertini ´s herenkleding is gemaakt om praktisch en comfortabel te zijn. Het beweegt met je als een tweede huid, waardoor je beschermd wordt tegen de elementen en je stoere en avontuurlijke kant wordt getoond.
Tubertini´s kleding helpt je om je te mengen met de omgeving, waardoor je bijna onzichtbaar wordt terwijl je de natuur observeert en geniet. Elk deel van de kleding, zoals de zakken, naden en steeknaden, vertelt verhalen van vorige ervaringen, of het nu spannende visexpedities of rustige momenten van reflectie bij het water waren.