Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Avid Carp

Information för Avid Carp
Avid Carp är en fiskeredskapsmärke för karpfiske som grundades 2010 i Telford, England. Företaget fick snabbt ett rykte om sig för sina innovativa och högkvalitativa produkter, och det är nu ett av de mest respekterade märkena inom karpfiskesindustrin. Företaget har också olika tester för att säkerställa att deras produkter uppfyller deras höga standarder. Företaget är också en stor sponsor av karpfiske tävlingar och evenemang.
Avid Carp är ett företag som tillverkar fiskeredskap för karpfiskare. De tillverkar ett brett utbud av produkter, inklusive stänger, rullar, skydd, sängstolar och bagage.
Avid Carps fiskeväska ger ett säkert och bekvämt sätt att bära och förvara alla dessa föremål. Avid Carps fiskeväskor har olika fack eller fickor för att hålla saker som fiskespön separerade från varandra, för att förhindra att de blir virvlande.
Avid Carps fiskekläder är utformade för att vara bekväma, hållbara och funktionella för karpfiskare. Avid Carps fiskekläder är gjorda av högkvalitativa material för långa fiskesessioner och är utformade för att hålla fiskarna varma, torra och skyddade mot elementen. Avid Carps fiskekläder har också ett brett utbud av kamouflagemönster som hjälper fiskarna att smälta in med sina omgivningar och undvika skarpa fiskar.
Avid Carps landningsnät är utformade för att vara säkra, starka och fiskvänliga. Avid Carps landningsnät är gjorda av högkvalitativa material som hjälper till att säkerställa att fisken landas säkert och snabbt. Avid Carps landningsnät finns också i olika storlekar och stilar för att passa olika fiskesituationer.
Avid Carps bröststövlar är gjorda av tålig 420D Avid Camo-tyg som är hållbart och slitstarkt. Avid Carps bröststövlar har en bekväm stövel och helt justerbara elastiska axelremmar. Avid Carps bröststövlar har också en liten intern fack inuti bröstet på stövlarna, vilket gör det möjligt att hålla saker som fingervantar, meshväskor, eller reservjärn för att placera rigs i marginalen.
Avid Carp utvecklar ständigt nya produkter för att möta karpfiskarnas behov. Några av företagets mest populära innovationer inkluderar sina Benchmark-sängstolar, HQ Dual Layer-skydd och Outline End Tackle-sortimentet. Avid Carp har flera högprofilerade konsulter, och deras produkter finns nu i mer än 20 länder runt om i världen. Företagets engagemang för kvalitet och fiskarcentrerad approach har förtjänat det ett rykte som en pålitlig och respekterad märke bland karpfiskare över hela världen.