Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sukellusvaatteet

Sukellusvaatteet

Löydä laaja valikoima tuotteita Sukellusvaatteet tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Sukelluspuku

n merkit Sukelluspuku

Vinkkejä parhaiden sukellusvaatteiden valitsemiseen

rantapyyhkeet

Rantapyyhe on suuri, imukykyinen pyyhe, joka on suunniteltu käytettäväksi rannalla tai uima altaalla. Se on yleensä suurempi kuin tavallinen kylpypyyhe ja tarjoaa runsaasti tilaa istua tai makuulla mukavasti. Rantapyyhkeet on valmistettu materiaaleista, kuten puuvillasta, mikrokuidusta tai kuitusekoituksesta, jotka tunnetaan nopeasti kuivuvista ominaisuuksistaan. Ne ovat usein kirkkaanvärisiä tai niissä on eloisia kuvioita, jotka heijastavat eloisaa ja hauskaa ilmapiiriä, joka liittyy ranta ja uima allastoimintoihin. Rantapyyhkeillä on useita käyttötarkoituksia, mukaan lukien kuivaus uinnin jälkeen, puhdas pinta istumiseen tai makuulle sekä tapa suojautua hiekalta tai kuumilta pinnoilta. Kokonsa ja imukykynsä ansiosta ne sopivat erilaisiin ulkoiluun rannan ulkopuolella, kuten piknikille, retkeilyyn tai urheilutapahtumiin.

Lippalakit ja hatut

Vesiaktiviteetteihin tarkoitettu hattu on eräänlainen päähineet, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan suojaa ja mukavuutta vesi tai vesipohjaisen toiminnan aikana. Nämä hatut on tyypillisesti valmistettu materiaaleista, jotka kuivuvat nopeasti, ovat kevyitä ja tarjoavat aurinkosuojan. Vesiurheiluun sopivat aurinkohatut ovat leveälierisiä hattuja, jotka tarjoavat runsaasti varjoa ja suojaavat auringon haitallisilta UV säteiltä. Niissä on yleensä reunus, joka ulottuu hatun ympärille kasvojen, kaulan ja korvien suojaamiseksi suoralta auringonvalolta.

Poolopaidat ja t paidat

Poolopaidat ja t paidat ovat myös osa sukellusvaatteita. Poolopaidat ovat yleensä lyhythihaisia ja ne on muodostettu yhteen kudotusta puuvillasta tai niissä käytetään erilaisia kuituja, kuten synteettisiä kuituja, silkkiä, villaa tai luonnon ja keinokuitujen sekoituksia. T paita on myös tärkeä esine laitesukelluksessa. Siinä on ohimenevät hihat, joissa on rengaspääntie, ilman kaulusta. Ne suojaavat auringon säteiltä.

Puserot

Vesiurheiluun tarkoitettu collegepaita on erikoistunut vaate, joka on suunniteltu tarjoamaan lämpöä ja eristystä märissä tai vesiympäristöissä. Toisin kuin perinteiset collegepaidat, osa niistä on valmistettu materiaaleista, jotka tarjoavat nopeasti kuivumista ja lämmöneristystä myös märkinä.

Uimapuvut

Uima asuilla tarkoitetaan vaatteita, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi vesiurheilussa, erityisesti uinnissa. Uimapuvut valmistetaan yleensä materiaaleista, jotka ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia ja kestäviä veden ja kloorin aiheuttamia vaurioita. Sitä on saatavana eri tyyleinä ja malleina, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin, vartalotyyppeihin ja aktiivisuustasoihin.

Yleisiä uimapukutyyppejä ovat:

Uimapuvut ovat yksi tai kaksiosaisia vaatteita, jotka peittävät vartalon ja on suunniteltu uimiseen. Niitä on saatavilla useissa eri tyyleissä, kuten yksiolkainen, tankini, bikini ja monokini, jotka sopivat erilaisiin peittoasetuksiin.
Bikinit koostuvat rintaliivit muistuttavasta yläosasta ja yhteensopivista alaosista, jotka peittävät vähemmän kuin yksiosaiset uimapuvut. Niitä on eri tyylejä, mukaan lukien kolmiotopit, bandeau topit, riimutopit ja korkeavyötäröiset alaosat.
Boardshortsit ovat pidempiä, väljiä shortseja, joita tyypillisesti käyttävät sekä miehet että naiset vesiurheiluun ja rantaaktiviteetteihin. Ne on valmistettu nopeasti kuivuvista materiaaleista, ja ne ovat suosittuja aktiviteetteja, kuten surffausta, melontalautailua ja rantalentopalloa.

Liivit

Liivit ovat intiimi suojavarusteita, jotka on järjestetty siten, että niillä on korkea heijastavuus ja näkyvyys. Sukellusliivi tunnetaan myös hydrostaattisena liivinä, joka on olennainen osa sukellusvarusteita. Tätä liiviä kutsutaan myös kelluvuuden hallintalaitteeksi. Sukelluspullo ja säädin säilytetään sukellusliivissä. Liivin ensisijainen tavoite on kelluvuuden hallinta.

Lisää sukellusvaatteista

Lisää sukellusvaatteita ovat kasvonaamiot, mekot, takit ja housut . Kasvonaamio on kasvojen suojapeite. Housut ovat tyypillisesti vyötäröltä nilkkaan ulottuva alusvaate. Takki, joka on kulunut paidan ulkopuolella ylävartalossa. Voit ostaa näitä kasvonaamioita, housuja, takkeja ja mekkoja näiltä merkeiltä: Cressi , SEAC , Mares , Salvimar ja ja Aqualung .