Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sukelluspäiväkirjat

Sukelluspäiväkirjat

Löydä laaja valikoima tuotteita Sukelluspäiväkirjat tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Sukellus päiväkirjat

n merkit Sukellus päiväkirjat

Miksi sinulla pitäisi olla sukelluspäiväkirja?

Sukelluspäiväkirjat ovat tallenteita, joita sukeltajat käyttävät dokumentoidakseen sukelluskokemuksiaan. Niitä käytetään pitämään kirjaa tärkeistä yksityiskohdista jokaisesta sukelluksesta, mukaan lukien sukelluspaikka, vesiolosuhteet, syvyys, pohjaaika, käytetyt laitteet ja kaikki sukelluksen aikana tapahtuneet merkittävät havainnot tai tapahtumat.
Sukelluspäiväkirjat voidaan pitää fyysisessä tai digitaalisessa muodossa, ja sukeltajat käyttävät niitä usein työkaluna parantaakseen taitojaan ja suunnitellakseen tulevia sukelluksia. Tarkastelemalla lokikirjojaan sukeltajat voivat tunnistaa sukelluskäyttäytymisensä malleja ja suuntauksia ja tehdä muutoksia parantaakseen turvallisuuttaan ja suorituskykyään.
Lokikirjat voivat myös toimia muistiina sukeltajan koulutus ja sertifiointihistoriasta, koska monet sukellusorganisaatiot vaativat sukeltajia suorittamaan tietyn määrän kirjattuja sukelluksia saavuttaakseen edistyneen sertifiointitason.
Käytännön sovellusten lisäksi sukelluslokikirjat voivat olla myös hauska ja henkilökohtainen tapa sukeltajille dokumentoida ja muistaa sukelluskokemuksiaan. Monet sukeltajat käyttävät lokikirjoja tapana pitää kirjaa suosikkisukelluskohteistaan, merielämän havainnoistaan ja ikimuistoisista hetkistä sukelluksistaan.
Kaiken kaikkiaan sukelluspäiväkirjat ovat tärkeä työkalu sukeltajille, jotta he voivat seurata sukelluskokemuksiaan ja varmistaa, että he ovat valmiita ja varustettuja tulevia sukelluksia varten. Voit ostaa sukelluspäiväkirjoja näiltä merkeiltä: Iq UV ja Best Divers .

Lokikirjan kannet

Lokikirjan kantta käytetään lokikirjan käärimiseen ja suojaamiseen sukelluksen aikana. Tämä päällyste on valmistettu läpäisemättömästä materiaalista, jotta se voi pelastaa lokikirjasi ilkivallalta vedessä. Lokikirjan sukelluskansi on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, joka peittää lokikirjasi. Voit myös muokata näitä kansia niin, että nimikkeesi on juurtunut niihin.

Sukelluspäiväkirjan täyttö

Sukelluspäiväkirjan täyttösivut ovat esipainettuja sivuja, jotka voidaan lisätä olemassa olevaan sukelluspäiväkirjaan antamaan lisätilaa sukellustietojen tallentamiseen. Täyttöpakkauksia on saatavana useissa eri muodoissa, mukaan lukien irtolehtiset sivut, jotka voidaan lisätä kansiotyyppiseen lokikirjaan, tai esisidottu kirjaset, jotka voidaan lisätä kanteen. Täyttöihin kuuluu yleensä kenttiä tietojen, kuten sukelluspaikan, päivämäärän, kellonajan, syvyyden, pohjan ajan, vesiolosuhteiden ja käytettyjen laitteiden tallentamista varten, sekä tilaa sukellusta koskeville muistiinpanoille ja kommenteille. Jotkut täyttöpakkaukset voivat sisältää myös osioita sertifiointitasojen, koulutuksen ja kokemuksen sekä muiden sukellukseen liittyvien tietojen tallentamiseen.