Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sea And Sea

Noin Sea And Sea
"Sea And Sea on japanilainen yritys, joka on erikoistunut vedenalaiseen valokuvausvarusteisiin ja tarvikkeisiin. Yritys perustettiin vuonna 1972 kahden intohimoisen sukeltajan, Tatsuo Takahashin ja Yutaka Sadon, toimesta jotka olivat intohimoisia vedenalaisen maailman kauneuden tallentamisesta. Siitä lähtien Sea And Sea on noussut johtavaksi laadukkaiden vedenalaisen valokuvausvarusteiden valmistajaksi, mukaan lukien sukellusvalot, sukelluslamput, varalaitteet ja sukellustarvikkeet elektroniikalle.
Sea And Sea´n tavoitteena on tarjota parasta mahdollista vedenalaista valokuvausvarustusta kaiken tasoisille ja kiinnostuksenkohteiltaan erilaisille sukeltajille. Sea And Sea´n tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, kestäviksi ja monipuolisiksi. Sea And Sea tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, perustuotteista ammattikäyttöön, kompakteista modulaarisiin ja kiinteistä vaihdettaviin. Sea And Sea´n tuotteet ovat yhteensopivia useimpien kameramerkkien ja mallien kanssa ja niitä voi räätälöidä erilaisilla lisävarusteilla, kuten salamoilla, varoilla, alustoilla, linsseillä, suotimilla ja adaptereilla.
Sea And Sea:n sukellusvalot ja lamput on suunniteltu tarjoamaan sukeltajille täydellinen määrä valoa upeiden vedenalaisten kuvien tallentamiseen. Yrityksen sukellusvalikoima sisältää erilaisia kokoja ja tyylejä vastatakseen kaikenlaisten sukeltajien tarpeisiin. Olit sitten ammattivalokuvaaja tai harrastesukeltaja, Sea And Sea tarjoaa sinulle tarvittavan sukellusvalaistusratkaisun.
Sea And Sea:n sukelluslamput on myös suunniteltu tarjoamaan sukeltajille täydellinen määrä valoa vedenalaisen maailman tutkimiseen. Yrityksen valikoimassa on erilaisia kokoja ja tyylejä vastatakseen kaikenlaisten sukeltajien tarpeisiin.
Lisäksi sukellusvalojen ja lamppujen lisäksi Sea And Sea tarjoaa myös valikoiman varalamppuja sukeltajille, jotka on suunniteltu tarjoamaan täydellinen määrä valoa upeiden vedenalaisten kuvien tallentamiseen. Yrityksen valikoimassa on erilaisia kokoja ja tyylejä vastatakseen kaikenlaisten sukeltajien tarpeisiin.
Sea And Sea tarjoaa myös valikoiman sukellustarvikkeita elektroniikalle, kuten paristoja, latureita, liittimiä ja kaapeleita. Nämä tarvikkeet on suunniteltu auttamaan sukeltajia hallitsemaan sukelluselektroniikkansa virtaa, yhteyksiä ja suojaa.
Sea And Sea tarjoaa myös valikoiman zoom-linssejä kameroille, jotka on suunniteltu tarjoamaan sukeltajille täydellinen määrä suurennusta upeiden vedenalaisten kuvien tallentamiseen. Yrityksen valikoimassa on erilaisia kokoja ja tyylejä vastatakseen kaikenlaisten sukeltajien tarpeisiin.
Sea And Sea on brändi, joka yhdistää sinut merelle. Olit sitten aloittelija tai asiantuntija, etsitkö hauskanpitoa tai seikkailua, tai kiinnostunut luonnosta tai kulttuurista, Sea And Sea tarjoaa sinulle sopivan tuotteen. Sea And Sea avulla voit tutkia meren ihmeitä ja salaisuuksia ja jakaa löytösi ja tarinasi maailmalle. Sea And Sea on brändi, joka saa sinut näkemään ja näkemään meren."