up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Beuchat

Beuchat

Osastot

KAIKKI ( Beuchat )

Noin Beuchat

Beuchat, arvostetun nimen maailmassa vedenalainen urheilu ja välineet, edustaa innovaatio ja asiantuntemus. Yli 80-vuoden perinteenä, Beuchat on jatkuvasti työntänyt rajojen vedenalaisen tutkimuksen ja viihteen. Perustettu Georges Beuchatin, intohimoinen sukeltaja ja innovaattori, tuote merkin on muuttanut tapaa innokkaat kanssa vesiympäristö. Juuret puhtaissa vesissä Välimeren, Beuchat`s sitoutuminen laatu, suorituskyky ja kestävyys pysyy vakaana. Lyhyesti, Beuchat`s perintö innovaatio ja laatu on vahvistanut sen asema uranuurtaja vedenalainen urheilu-ala. Yleiskattava valikoima välineet, sukeltimen ja trikoopukuista, Beuchat jatkaa empower seikkailijat ja tutkijat, jotka voivat muodostaa syvä yhteys ihmeellinen maailma alle aaltojen. Beuchat Pioneering Underwater Excellence

Beuchat`s sukeltimen edustaa tarkkuus ja luotettavuus. Käsityötä huolellisesti huomiota yksityiskohtiin, nämä sukeltimen ovat tuloksena vuosikymmenten kokemusta ja innovaatio. Suunniteltu kattamaan eri taitotasoja, aloittelijoille kokeneet metsästäjät, Beuchat sukeltimen yhdistää edistyksellisiä teknologioita ergonominen muotoilu, joka takaa poikkeuksellisen tarkkuutta ja voimaa veden alle. Tunnettu sen hydrodynaminen tehokkuus, Beuchat sukellus tarjoaa poikkeuksellisen propulsio ja mukavuus. Olipa sukeltaminen, snorklaus tai sukellus, nämä evät on suunniteltu parantaa suorituskykyä vähentämällä rasitusta. Painopiste sekä nopeus ja hallinta, Beuchat sukellus empower vesiharrastajat navigoida vaivattomasti maailman veden alla. Beuchat snorklaus putket edustavat brändin sitoutuminen parantaa snorklaus kokemus. Innovatiivisia malleja, jotka priorisoi mukavuutta, hengittävä ja selkeä näkökulma, nämä putket mahdollistavat snorkkeilijöille tutkia elinvoimainen koralliriutat ja meren elämän poikkeuksellinen selkeys. Beuchat snorkel maskit sulautuvat saumattomasti toimintaa ja tyyliä. ergonominen istuvuus varmistaa mukavan kokemuksen, tekemällä joka snorklaus seikkailu unohtumattomia. Suunniteltu huomioon eri vesiurheilu välineet, Beuchat laukut rakennettu kestämään haasteet vesiympäristöihin. Kestävä materiaalit smart jako, nämä laukut tarjoavat täydellisen sekoituksen kätevyyttä ja suojaa, tekee niistä välttämättömiä kumppaneita vedenalainen harrastajille. Beuchat sukeltaminen vaatetus on suunniteltu parantamaan sekä suorituskykyä ja häikäisevä. Erityisiä suunnitteluja, jotka ottavat huomioon ainutlaatuinen vaatimukset sukellus, nämä vaatteet tarjoavat vapauden liikkua, lämpöä ja camouflage, antaa sukeltajat lähestyä niiden saalis tarkkuudella. Beuchat trikoopuvut edustavat mukavuutta ja lämpösuoja. Edistyksellisen neopreenitekniikan, nämä trikoopuvut tarjoavat optimaalisen eristyksen, samalla salli täysi liikkuvuus. Olipa sukeltaminen kylmässä vedessä tai tutkimuksessa trooppisia riuttoja, Beuchat trikoopuvut tarjoavat täydellisen yhdistelmän joustavuutta ja lämpöä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje