up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salvimar

Räpylät

Räpylät

Elektroniikka ja tietokoneet

Elektroniikka ja tietokoneet

Keihäsaseet

Keihäsaseet

Puvut ja varusteet

Puvut ja varusteet

naamarit

naamarit

poijut

poijut

Osastot

Bcd Takit

Elektroniikka ja Tietokoneet

Harppuunat

Jalkineet

Laukut ja Kuivalaatikot

Lisätarvikkeet

Painot ja Painojärjestelmät

Puvut ja Varusteet

Sukellusasusteet

Uimaräpylät, Maskit ja Snorkkelit

KAIKKI( Salvimar )

Salvimar

Salvimar tarjoaa välineet intohimoisille metsästäjille

Salvimar on tunnettu merkki kalastuksen maailmassa, tarjoten laajan valikoiman korkealaatuisia välineitä ja lisävarusteita innokkaille vedenalainen metsästäjille. Luomalla sitoumuksen innovaatioon, suorituskykyyn ja kestävyyteen, Salvimar on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa alan johtavana nimenä, tarjoten kalastajille työkalut, jotka auttavat heitä pääsemään tavoitteeseensa. Salvimar perustettiin Italiassa vuonna 1962. Alun perin pienen korjaamon, jossa valmistettiin sukellus- ja kalastusvälineitä, avulla kasvaa arvostettu brändi, joka tunnetaan sitoutumisestaan laatuun ja innovaatioon.
Vuosien varrella Salvimar laajensi tuotevalikoimaansa keskittyen kalastuskalustoon, joka yhdisti perinteisen käsityötaidon ja uusimpiin teknologioihin. Tänään Salvimar-tuotteita jaetaan maailmanlaajuisesti ja niitä arvostavat kaikki tasot kalastajat. Salvimar on vakiinnuttanut asemansa luotettavana brändinä kalastusalalla, tarjoten monipuolisen valikoiman varusteita ja lisävarusteita sekä aloitteleville että ammattilaisille. Sitoutuen laatuun, innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen, Salvimar jatkaa edelleen olevan valinta kalastajille, jotka etsivät huippuluokan välineitä parantaakseen altaan alla tapahtuvaa metsästyskokemusta.

Keskipisteessä Salvimar´n tuotevalikoimassa on kalastuskuula. Suunniteltu tarkasti ja huolellisesti, Salvimar kalastuskuulat tarjoavat voimaa, tarkkuutta ja luotettavuutta. Valmistettu parhaista materiaaleista, nämä kalastuskuulat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn erilaisissa vedenalaisissa olosuhteissa. Salvimarllä on sopiva kalastuskuula sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Salvimar märkäpuvun valikoima on valmistettu edistyneistä materiaaleista tarjotakseen kalastajille optimaalisen lämpösuojan ja mukavuuden. Nämä märkäpuvut on suunniteltu parantamaan liikkuvuutta, varmistaen samalla erinomaisen eristyksen, jonka avulla metsästäjät voivat viettää pitkiä aikoja vedessä ilman epämukavuutta.
Turvallisuus on kalastuksen keskeinen osa-alue ja Salvimar ankkurit on suunniteltu lisäämään näkyvyyttä ja toimimaan merkkeinä vedenalainen metsästäjille. Nämä erittäin näkyvät ankkurit tulevat erikokoisina ja -mallisina, varustettuina ominaisuuksilla, kuten lippupoluilla, heijastinteipeillä ja lisävarusteiden kiinnityspisteillä. Salvimar ankkurit tarjoavat rauhallisen mielen huolen sekä varmistavat, että metsästäjä on helppo tunnistaa vedessä. Tehokkuus ja manööveroituvuus ovat välttämättömiä kalastuksessa, ja Salvimar sukellusvarusteet tarjoavat molempia. Suunniteltu optimaaliseen työntövoimaan ja hallintaan, Salvimar sukellusvarusteet valmistetaan edistyneistä materiaaleista ja innovatiivisista muodoista. Salvimar tarjoaa monipuolisen valikoiman sukellusvarusteita, jotka sopivat sukellustyyliisi ja mieltymyksiisi.
Hyvä sukellusmaski on elintärkeä kirkkaan näkyvyyden saavuttamiseksi vedessä, ja Salvimar sukellusmaskeihin on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen kentän näkymän, mukavuuden ja luotettavan istuvuuden. Ominaisuuksien, kuten matalan tilavuuden ja anti-sumu-teknologian, ansiosta nämä maskit antavat kalastajille mahdollisuuden keskittyä kohteeseensa ilman häiriöitä. Salvimar sukellusmaskeja tunnetaan laadusta ja kestävyydestä, varmistaen luotettavan suorituskyvyn missä tahansa vedenalaisessa ympäristössä. Valmistettu parhaista materiaaleista, Salvimar pole spears tarjoavat erinomaisen tarkkuuden ja manööveroituvuuden. Olipa metsästät matalissa vesissä tai riuttasaaressa, nämä pole spears tarjoavat monipuolisuutta onnistumisen saavuttamiseksi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje