up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Picasso Top For GoPro With Omer Cayman Adapter

Picasso Top For GoPro With Omer Cayman Adapter

plus
Picasso

Picasso Top For GoPro With Omer Cayman Adapter

Produktbeskrivning Picasso Top For GoPro With Omer Cayman Adapter

Picasso Top Reel med en adapter för att sätta in ett avtagbart aluminiumkamera stöd så att du snabbt kan fästa en videokamera på din pistol och byta den till någon annan pistol med en liknande hjuls på några sekunder !!

Kan användas på nästan alla pistoler på marknaden med respektive adapter Universal, Omer, Cressi eller Beuchat

Det mest praktiska och enkla videokameraet stöd i den faktiska marknaden, eftersom du inte behöver byta någonting på pistolen för att montera den ... du behöver bara montera hjulet och det är klart att gå!


Om du är intresserad av Picasso Top For GoPro With Omer Cayman Adapter, upptäck då också andra dykprodukter relaterade till Picasso i Harpungeväravdelningen och kika in i Linrullekatalogen. Dessutom, när du handlar på diveinn, din dykbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Picasso Top For GoPro With Omer Cayman Adapter

Färg
Svart
Produkttyp
Linrulle

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up