up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Hackett

paitoja

paitoja

Neuleet

Neuleet

takit

takit

Bleiserit

Bleiserit

Kengät

Kengät

Aston Martin kokoelma

Aston Martin kokoelma

Osastot

Elektroniikka

Hajuvedet

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Hackett )

Hackett

Hackett, arvostetun brittiläisen luksusmiesten vaatemerkin symbolina, on säädyllinen ja elegantti silitys. Vuonna 1979 perustettu Jeremy Hackettin ja Ashley Lloyd-Jenningsin perustama brändi alkoi Lontoon ikonisen Portobello Roadin toisen käden vaatekauppana. Perinteisen brittiläisen miestenvaatetuksen ja mittatilausvaatetuksen innoittamana Hackett sai nopeasti huomiota tarkkailevien herrasmiesten keskuudessa. Erinomainen käsityötaito ja ajattomat suunnittelut ovat olleet Hackettin vaatematkauksen erottuva ja jatkuva elementti.
Loppujen lopuksi Hackett on vakiinnuttanut asemansa miesten muodissa merkkinä, joka edustaa ajatonta kauneutta ja hienostuneisuutta. Alkuhumbleista alkuperäisistä Portobello Roadista maailmanlaajuisesti tunnustetuksi luksusmiesten vaatebrändiksi Hackett on sitoutunut laadukkaaseen käsityöhön ja klassiseen suunnitteluun ja jatkaa vangitsemaan modernin herrasmiehen. Olipa kyse hyvin ommellusta puvusta, klassisen paidan, lämpimän neuleen, sirosta bleiseristä, tyylikkäästä takista tai elegantista kenkäparista, Hackettin kokoelmat ylittävät trendien ja jatkavat sitkeydessään erinomaisuuden perässä.

Hackett tuo ajattoman matkan miesten muotiin

Hackett miesten vaatetus kokoelma hehkuu hillittyä ja aliarvostetun luksuksen ilmaisua. Hienosti suunnitellut puvut, tehdyt parhaimmista kankaista, ovat kokoelmien sydän, tarjoten sekä virallisille tilaisuuksille että arkiseen kauneuteen. Klassisista yksinapaisista bleisereistä kaksoissinappisiin takkeihin, Hackett painottaa täydellistä yhdistelmää perinteisyydestä ja nykyaikaisesta tyylistä. Brändin sitoutuminen hienostuneeseen käsityöhön ulottuu myös Hackett poikien vaatteisiin. Suunniteltu nuorille herrasmiehille, jotka nauttivat hienostuneisuudesta, kokoelma sisältää hienosti ommellut bleiserit, paidat, housut ja ulkovaatteet. Brändi kunnioittaa ajattoman muodin säilyttämistä jo varhaisesta iästä.
Hackett-paidat edustavat quintessential brittiläistä charmia. Tehtyä parhaimmasta puuvillasta ja koristeltu hienovaraisilla kuvioilla, nämä paidat ovat olennainen osa herrasmiehen vaatekaappia. Olipa kyse kirkkaan valkoisesta paidasta viralliselle tilaisuudelle tai rentoutuneesta ruudullisesta paidasta rentoon viikonloppuun, Hackett tarjoaa verratonta tyyliä ja laatua. Hackett neuleet yhdistävät mukavuuden ja eleganssin vaivattomasti. Käyttämällä hienoa merinovillaa ja kashmiria, nämä neuleet hehkuvat hienostuneisuutta samalla, kun ne pitävät käyttäjän lämpimänä ja mukavana. Klassisista V-kauluksista tyylikkäisiin crew neck-malleihin, Hackett-neuleet lisäävät hienostuneisuutta mihin tahansa asuun. Hackett takit edustavat brändin sitoutumista ajattomaan tyyliin ja täydelliseen ompeluun. Klassisista tweed-takeista nykyaikaisiin bomber-takkeihin, jokainen takki on huolellisesti suunniteltu korostamaan asua samalla, kun se tarjoaa käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Hackett bleiserit ovat ajattomuuden symboli, huolellisesti räätälöityyn täydellisyyteen. Monipuolisen värien ja kuvioiden kanssa, nämä bleiserit sopivat täydellisesti mihin tahansa tilaisuuteen, olipa kyse sitten liikekokouksesta tai virallisesta juhlasta. Viimeistelemällä kokonaisuus, Hackett miesten kengät tarjoavat täydellisen viimeistelyn herrasmiehen asulle. Klassisista nahkabroguista moderniin samettilofareihin, nämä kengät yhdistävät perinteisen käsityötaidon nykyaikaisiin suunnitteluihin, varmistaen eleganssin joka askeleella.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje