up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Tommy Jeans

Mandetøj

Mandetøj

dametøj

dametøj

Rygsække

Rygsække

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Kufferter

Pigetøj

Tilbehør

Alle( Tommy Jeans )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Tommy jeans

Tommy Jeans, en fremtrædende global modebrand, afspejler essensen af ​​amerikansk kulturarv og moderne streetwear. Grundlagt i 1985 af den anerkendte designer Tommy Hilfiger, vandt mærket hurtigt anerkendelse for sin særprægede fusion af klassisk preppy-stil med en moderne bykant. Tommy Jeans er blevet til et kulturelt ikon, synonymt med ungdommelig energi, optimisme og en aldrig-slutende passion for selvudtryk gennem mode. Tommy Hilfigers rejse begyndte i Elmira, New York, hvor han udviklede en tidlig fascination med mode og design. Mærkets ikoniske røde, hvide og blå logo og tidløse designs tiltrak hurtigt opmærksomhed og vandt hjerterne på modeentusiaster over hele verden.
1990'erne markerede et afgørende øjeblik for Tommy Jeans, da den revolutionerede mode landskabet med sin innovative tilgang til at blande klassisk amerikansk stil med streetwear-påvirkninger. Ved at omfavne ånden i ungdomskulturen og musikscenen blev Tommy Jeans en nødvendig del af den urbane modebevægelse og vandt hjerterne hos berømtheder og modefremmende individer. Gennem årene har mærkets ægthed, kvalitet og innovative designs drevet det til at blive en global mode-fenomen. Tommy Jeans har etableret sig som et vedvarende mærke, der binder kløften mellem tidløs amerikansk arv og den evigt foranderlige verden af ​​mode.

Tommy Jeans er en tidløs blanding af klassisk og moderne

Tommy Jeans tøj repræsenterer en perfekt balance mellem sofistikation og by-flair. Kollektionen består af et bredt udvalg af basisgarderobe, fra tidløse denim-jeans og klassiske knappeknapper-skjorter til trendy grafiske t-shirts og behagelige sweatshirts. Hvert stykke er omhyggeligt udformet med ekstra opmærksomhed på detaljer og høj kvalitetsmaterialer, sikrer både stil og komfort. Tommy Jeans t-shirts fremviser et udvalg af levende farver og ikoniske logo designs. Uanset om de er pyntet med mærkets signaturflaglogo eller inspireret af retro-motiver, disse t-shirts udstråler et øjeblik af ungdommelig entusiasme og selvudtryk. Perfekt til casual udflugter eller som et lagdelingsstykke, Tommy Jeans t-shirts smelter glat sammen mellem stil og komfort.
Tommy Jeans hoodie kollektionen kombinerer perfekt komfort og street-smart stil. Lavet af premiumstoffer, disse hoodies har mærkets ubestridelige logo-accenter og kraftige grafik. Ideel til afslappede dage eller kølige aftener, Tommy Jeans hoodies er et must-have i enhver moderne garderobe. Tommy Jeans sko udstråler en sporty men udtryksfuld vibe, med forskellige sko muligheder, der henvender sig til forskellige smag. Fra klassiske sneakers til moderne støvler er hver par designet til at komplementere mærkets beklædningsmuligheder, mens man sikrer maksimal komfort og holdbarhed.
Tommy Jeans tasker er det ypperste af praktisk og stil. Disse velfremstillede tilbehør spænder fra rummelige tasker og chic crossbody tasker til alsidige rygsække, sikrer modeentusiaster har den perfekte ledsager til enhver lejlighed. Tommy Jeans rygsække kombinerer funktionalitet med moderne design, hvilket gør dem ideelle til både daglig brug og rejser. Disse rygsække har smarte organisatoriske rum, ergonomiske stropper og ikoniske logo detaljer, hvilket giver modefortrolige individer mulighed for at bære deres essentielle med flair.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk