up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Tommy Jeans

miesten vaatteet

miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Reput

Reput

Osastot

Elektroniikka

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Tommy Jeans )

Tommy jeans

Tommy Jeans, merkittävä kansainvälinen muotibrändi, kiteyttää amerikkalaisen perinteen ja modernin streetwearin essenssin. Vuonna 1985 perustettu brändi sai suurta tunnustusta erottuvasta klassisen preppylookin ja nykyaikaisen urbaanin tyylin yhdistelmästä. Tommy Jeans on kehittynyt kulttuuriseksi ikoniksi, joka on synonyymi nuorekkaalle energialle, optimismille ja kestämättömälle pukeutumisen itseilmaisulle. Tommy Hilfigerin seikkailu alkoi Elmira, New Yorkissa, jossa hän kehitti varhaisen kiinnostuksen muotiin ja suunnitteluun. Brändin ikoninen punainen, valkoinen ja sininen logo ja ajattomat suunnittelut houkuttelivat pian huomiota ja voittivat muotifanien sydämet maailmanlaajuisesti.

1990-luku oli merkittävä vaihe Tommy Jeansille, kun se mullisti muotimaailman innovatiivisella lähestymistavalla klassisen amerikkalaisen tyylin yhdistämiseen streetwear-vaikutteisiin. Omaksuen nuorisokulttuurin ja musiikkimaailman henkeä, Tommy Jeans tuli olennainen osa urbaania muotiliikettä, voittaen sydämet julkkiksista ja muodin edelläkävijöistä. Vuosien varrella brändin aitouden, laadun ja innovatiivisten suunnittelujen ansiosta se on muodostunut globaaliksi muotifenomeniksi. Tommy Jeans on vakiinnuttanut asemansa pysyvänä brändinä, joka yhdistää ajattoman amerikkalaisen perinnön ja muodin jatkuvasti muuttuviin trendeihin.

Tommy Jeans on ajaton sekoitus klassista ja modernia

Tommy Jeansin vaatteet edustavat täydellistä yhdistelmää hienostuneisuutta ja urbaania tyylikkyyttä. Valikoimasta löytyy laaja valikoima vaatekaappien perustarvikkeita, ajattomista farkuista ja klassiseen nappipaitaan trendikkäisiin graafisiin paitoihin ja mukaviin huppareihin. Jokainen osa on harkiten valmistettu huolellisesti huomioiden yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit, jotka takaavat sekä tyylin että mukavuuden. Tommy Jeansin t-paidat esittelevät valikoiman eloisia värejä ja ikonisen logon suunnitteluja. Olipa sitten koristeltu brändin tunnetulla lippulogolla tai retro-motiiveilla, nämä paidat kuvaavat nuorekasta innostusta ja itseilmaisua. Täydellinen rentoon ulkoiluun tai kerrospukeutumiseen, Tommy Jeansin t-paidat sulautuvat tyylikkäästi sekä tyyliin että mukavuuteen.
Tommy Jeansin huppari yhdistää täydellisesti mukavuutta ja katu-älykästä tyyliä. Valmistettu premium-materiaaleista, nämä hupparit esittelevät brändin tunnistettavat logo-korostukset ja rohkeat grafiikat. Ideana laid-back päiviin tai viileisiin iltoihin, Tommy Jeans hupparit ovat ehdoton tarpeellinen modernissa vaatekaapissa. Tommy Jeansin kengät hengittävät urheilullista, mutta hienostunutta meininkiä, ja erilaiset kenkävaihtoehdot vastaavat monenlaisiin makuihin. Klassisista tennareista tähän päivään asti tyylikkäisiin saappaisiin, jokainen pari suunnitellaan täydentämään brändin vaatevalikoimaa tarjoten samalla maksimaalista mukavuutta ja kestävyyttä. Tommy Jeansin laukut ovat käytännöllisyyden ja tyylin täydellinen esimerkki. Nämä huolellisesti valmistetut tarvikkeet vaihtelevat tilavista matkakoreista ja tyylikkäistä ristiin olkalaukuista monikäyttöisiin reppuihin, jotta muoti-taitavat henkilöt voivat kuljettaa tarpeitaan tyylillä. Tommy Jeansin reppu yhdistää toiminnallisuuden ja nykyaikaisen suunnittelun, tehden siitä täydellisen jokapäiväiseen käyttöön ja matkustamiseen. Nämä reppu sisältävät älykkäitä organisointikomponentteja, ergonomisia hihnoja ja ikonisen logon yksityiskohtia, jotta muodin edelläkävijöillä on tyylikäs tapa kuljettaa tärkeitä tavaroitaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje