up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Xero Shoes

Trekking

Trekking

klipklapper

klipklapper

Alpine

Alpine

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Afdelinger

Damesko

Herresko

Alle( Xero Shoes )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Xero shoes

Xero Shoes er en skomærke, der specialiserer sig i at skabe minimalistiske sko til mænd og kvinder. Mærkets mission er at levere sko, der er behagelige, lette og holdbare, samtidig med at de tillader, at bæreren føler jorden under deres fødder. Xero Shoes´ produkter er designet til at hjælpe folk med at forbinde sig med naturen og verden omkring dem. Med et bredt udvalg af stilarter, herunder støvler, sneakers og sandaler, tilbyder Xero Shoes noget for enhver. Uanset om du er løber, hiker eller bare leder efter behagelige og fashionabelt sko til hverdagsbrug, har Xero Shoes dig dækket. Du kan nemt finde alle Xero Shoes-varer på Dressinn. På denne måde kan enhver nemt få det, han ønsker med større lethed og uden besvær.

Xero Shoes tilbyder fantastiske sko med bystil.

The Xero Shoes Prio er et minimalistisk sko, der er perfekt til både casual og atletisk brug. Det er lavet med en fleksibel, tynd sål, der giver maksimal bevægelse og fleksibilitet. Prioen er designet til at være let og åndbar, hvilket gør den til et godt valg til løb, vandring eller anden udendørs aktivitet. Xero Shoes til mænd tilbyder et bredt udvalg af stilarter og farver. Skoene er designet til at være lette og åndbare, hvilket gør dem ideelle til løb, vandring og andre udendørs aktiviteter. De kommer i et bredt udvalg af stilarter, herunder støvler, sneakers og sandaler. Xero Shoes til kvinder tilbyder et bredt udvalg af stilarter og farver, der er designet med både mode og funktion for øje. Skoene er lette, fleksible og åndbare, hvilket gør dem ideelle til enhver udendørs aktivitet. De kommer i et bredt udvalg af stilarter, herunder støvler, sneakers og sandaler.
Xero Shoes-støvler er designet med et minimalistisk tilgang, der giver maksimal fleksibilitet og komfort. De er lavet med højkvalitetsmaterialer, herunder læder og syntetiske materialer, for at sikre holdbarhed og holdbarhed. Xero Shoes-støvler kommer i et bredt udvalg af stilarter, herunder ankelstøvler og vandrestøvler. Xero Shoes-sneakers er designet til at være behagelige, lette og åndbare, hvilket gør dem perfekte til løb, gåtur eller anden udendørs aktivitet. De er lavet med en fleksibel, tynd sål, der giver maksimal bevægelse og fleksibilitet. Xero-sko-sneakers kommer i et bredt udvalg af stilarter og farver til enhver præference.
Xero Shoes-sandaler er designet til at være lette og behagelige, hvilket gør dem perfekte til varmt vejr og udendørs aktiviteter. De er lavet med en tynd, fleksibel sål, der giver maksimal bevægelse og fleksibilitet. Xero Shoes-sandaler kommer i et bredt udvalg af stilarter og farver til enhver præference.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk