up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Xero Shoes

Vaellus

Vaellus

sandaalit

sandaalit

Alppien

Alppien

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Osastot

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( Xero Shoes )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Xero shoes

Xero Shoes on kenkäbrändi, joka erikoistuu minimalististen kenkien luomiseen miehille ja naisille. Brändin tehtävänä on tarjota mukavia, kevyitä ja kestäviä kenkiä, jotka silti antavat käyttäjälle tuntua maata jalkojensa alla. Xero Shoes-tuotteet on suunniteltu auttamaan ihmisiä yhdistämään luonnon ja maailman ympärillä olevan ympäristön. Laajan valikoiman muotoiluja, mukaan lukien saappaat, lenkkarit ja sandaalit, Xero Shoes tarjoaa jokaiselle jotain. Olipa kyseessä juoksija, retkeilijä tai vain mukavat ja muodikkaat kengät arkikäyttöön, Xero Shoes on sinun kannaltasi. Voit helposti löytää kaikki Xero Shoes -tuotteet Dressinnista. Näin voi kuka tahansa helposti saada haluamansa suuremmalla helpotuksella ja vaivattomasti.

Xero Shoes tarjoaa hienoja kaupunkityylisiä kenkiä.

Xero Shoes Prio on minimalistinen kenkä, joka sopii sekä arkisempaan että urheilulliseen käyttöön. Se on valmistettu joustavasta, ohuesta pohjasta, joka mahdollistaa suuren liikkuvuuden ja joustavuuden. Prio on suunniteltu olemaan kevyt ja hengittävä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan juoksemiseen, retkeilyyn tai muuhun ulkoilmaan. Xero Shoes miehille tarjoaa laajan valikoiman tyylejä ja värejä. Kengät on suunniteltu olemaan kevyitä ja hengittäviä, mikä tekee niistä ihanteellisia juoksemiseen, retkeilyyn ja muuhun ulkoilmaan. Niitä on saatavilla useissa tyyleissä, mukaan lukien saappaat, lenkkarit ja sandaalit. Xero Shoes naisille tarjoaa monia tyylejä ja värejä, jotka on suunniteltu sekä muodikkuuden että toiminnallisuuden vuoksi. Kengät ovat kevyitä, joustavia ja hengittäviä, mikä tekee niistä ihanteellisia mihin tahansa ulkoilmaan. Niitä on saatavilla useissa tyyleissä, mukaan lukien saappaat, lenkkarit ja sandaalit.
Xero Shoes saappaat on suunniteltu minimalistisella lähestymistavalla, joka tarjoaa suurimman joustavuuden ja mukavuuden. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mukaan lukien nahka ja sintetiset materiaalit, jotta ne olisivat kestäviä ja kestäisi pitkään. Xero Shoes saappaat tulevat eri tyyleissä, mukaan lukien nilkkasandaalit ja vaellussaappaat. Xero Shoes lenkkarit on suunniteltu olemaan mukavat, kevyet ja hengittävät, mikä tekee niistä täydellisen juoksemiseen, kävelyyn tai muuhun ulkoilmaan. Ne on valmistettu joustavasta, ohuesta pohjasta, joka mahdollistaa suuren liikkuvuuden ja joustavuuden. Xero Shoe -lenkkarit tulevat eri tyyleissä ja väreissä minkä tahansa mieltymyksen mukaan. Xero Shoes sandaalit on suunniteltu olemaan kevyet ja mukavat, mikä tekee niistä täydellisiä kuumille säille ja ulkoilmaan. Ne on valmistettu ohuesta ja joustavasta pohjasta, joka mahdollistaa suuren liikkuvuuden ja joustavuuden. Xero Shoes sandaalit tulevat eri tyyleissä ja väreissä minkä tahansa mieltymyksen mukaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje