up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kipling

Rento

Rento

Muoti

Muoti

Työ

Työ

Koulu

Koulu

Lomat / Ranta

Lomat / Ranta

kukkarot

kukkarot

Osastot

Elektroniikka

Matkalaukut

Miesten Lisätarvikkeet

Naisten Lisätarvikkeet

KAIKKI( Kipling )

Kipling

Perustamisestaan lähtien yritys on jatkanut tyylikkäiden ja tyylikkäiden laukkujen suunnittelua liikkeellä oleville naisille. Näitä tyylikkäitä laukkuja on laaja valikoima värejä, kokoa ja muotoilua yksilöllisten tarpeiden tyydyttämiseksi. Kipling on kansainvälinen tuotemerkki, joka toimittaa tuotteitaan 67 maassa. Kipling tarjoaa valikoiman värikkäitä ja siro käsilaukkuja, matkalaukkuja, matkatarvikkeita, lompakot ja paljon muuta. Muotimaailmassa Kipling hyppäsi myrskyn päälle eksklusiivisilla laukkukokoelmillaan.
Kipling perustettiin vuonna 1987 Antwerpeniin, Belgiaan. Tämä vaatemerkki on kuuluisa tunnistettavasta apinan avainketjusta ja rypistyvästä nailonkankaasta. Kipling-pussit ovat kohtuuhintaisia ja toimivia, ja tästä syystä ne ovat suosittuja kuluttajien keskuudessa. Jokaiseen matkatarpeeseen nämä laukut ja reput ovat hienoin valinta ja pakollinen.

clouse menu Sulje