up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kipling

Laukut

Laukut

Reput

Reput

Työ

Työ

Koulu

Koulu

Lomat / Ranta

Lomat / Ranta

Kukkarot

Kukkarot

Osastot

Elektroniikka

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

KAIKKI( Kipling )

Kipling

Kipling on maailmanlaajuisesti tunnettu muotibrändi, joka tunnetaan erottuvista, toimivista ja laadukkaista laukuista ja asusteista. Belgiassa vuonna 1987 perustettu brändi ammentaa inspiraatiota Rudyard Kiplingin, kuuluisan ´´The Jungle Book´´ -kirjailijan, henkeen, joka edustaa seikkailun, tutkimuksen ja uteliaisuuden hengen. Kiplingin tuotteet on suunniteltu seuraamaan ihmisiä heidän matkoillaan tarjoten käytännöllisiä ratkaisuja ilman tyylin kompromisseja. Olipa kyse sitten tilavasta työlaukusta, hienostuneesta repusta matkustamiseen tai kompaktista ristikuluttajasta iltaan, Kipling tarjoaa jokaiselle jotain. Tutustu Dressinnin uusimpiin ja laadukkaisiin Kipling-tuotteisiin.
Kipling on luonut omalle alalleen paikan muoti-alalla luodessaan toimivia ja tyylikkäitä laukkuja ja asusteita, jotka vastaavat modernien ihmisten tarpeisiin. Repuista käsilaukkuihin, kolikkokasseihin ja lompakoihin sekä matkalaukkuihin ja lounaslaukkuihin, Kiplingin tuotteet heijastavat brändin sitoutumista laatuun, monipuolisuuteen ja inspiroiviin seikkailuihin. Laajennettavien osastojen, pehmeästi pyörivien pyörien ja kestävien kahvojen ansiosta Kiplingin matkalaukut vastaavat modernien tutkijoiden tarpeisiin.

Kipling Inspiroivat seikkailut tyylikkäällä toiminnallisuudella

Kipling-laukut ovat tullut synonyymeiksi monipuolisuudelle ja kestävyydelle. Huolellisesti valmistettuja laukkuja suunnitellaan kestämään arkisia vaatimuksia lisäten samalla säihkettä. Kipling-reput edustavat toiminnallisuutta ja muodikasta suunnittelua. Useiden osastojen ja taskujen ansiosta nämä reput tarjoavat runsaasti tilaa esineiden järjestelyyn. Olipa kyseessä sitten opiskelija, jolla on kirjoja, ammattilainen, jolla on läppäri, tai matkailija, jolla on erilaisia tavaroita, Kipling-repuilla on ergonominen tuki ja trendikäs ulkonäkö.
Niille, jotka etsivät käsivapaata ja kompaktia vaihtoehtoa, Kipling-ristikulutuslaukut ovat täydellinen valinta. Nämä laukut on suunniteltu kannettavaksi ylhäältä alas, mikä mahdollistaa helpon pääsyn tavaroihin samalla pitäen ne turvallisesti. Säädettävät hihnat ja huolellisesti sijoitetut osastot tekevät Kipling-ristikulutuslaukuista täydellisen kaupunkiseikkailuihin tai uusien kaupunkien tutkimiseen. Kipling-käsilaukut ovat kuuluisia ajanmukaisesta vaikutelmastaan ja käytännöllisyydestään. Klassisista suunnitteluista nykyaikaisiin tyyleihin, nämä laukut on valmistettu premium-materiaaleista ja huolellisesti. Tarjoten runsaasti säilytystilaa ja käteviä järjestelyominaisuuksia, Kipling-käsilaukut yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden helposti. Kipling-kukkarot osoittavat brändin sitoutumisen laatuun ja tyyliin. Painottamalla toiminnallisuutta, nämä asusteet tarjoavat turvallisen säilytyksen korteille, seteleille ja henkilökohtaisille esineille. Suunniteltu yhdistettäviksi Kipling-laukkuihin tai itsenäisesti, Kipling-lompakot tuovat kätevyyttä ja koristeellisuutta. Kipling-matkalaukut takaavat, että matkailijat lähtevät seikkailuihin helposti. Nämä matkalaukut ja matkatavarat on suunniteltu kestämään matkailun rasituksia tarjoten samalla runsaasti tilaa tavaroille. Kipling-lounaslaukut yhdistävät tyylin ja käytännöllisyyden niille, jotka ovat liikkeellä. Nämä eristetyt laukut pitävät ruoan raikkaina ja tarjoavat käteviä kuljetustapoja. Erikoisten suunnittelujensa ja kestävän rakenteensa ansiosta Kipling-lounaslaukut tekevät jokaisesta ateriasta tyylikkään.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje