up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

naisten jalkineet

naisten jalkineet

miesten jalkineet

miesten jalkineet

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Ugg )

Ugg

Ugg tunnetaan maailmanlaajuisesti tunnusomaisena lämpimän mukavuuden ja ajattoman tyylin edustajana. Australian surffaaja Brian Smith perusti Uggin vuonna 1978 ja se sai aluksi suosiota kalifornialaisten surffaajien keskuudessa, jotka arvostivat sen pehmeitä, villakangastossuja täydellisenä post-surf-jalkineena. Sen juuret juontavat syvälle rentoon, merenrantaelämään inspiraationa olevaan elämäntapaan, ja Ugg on siitä lähtien muuttunut ikoniseksi muotimerkkiksi. Ugg on kehittynyt alkeellisista surffausta innoittaneista juuristaan ​​tulla maailmanlaajuisesti tunnettu luksustuotemerkki, joka on sitoutunut sekä käytännöllisyyteen että tyyliin. Monipuolisen tuotevalikoimansa ansiosta, mukaan lukien vaatteet, takit, kengät ja saappaat, Ugg tarjoaa edelleen lämpimiä ja luksustuotteita henkilöille, jotka etsivät sekä lämpöä että muotia.
Ugg laajensi tuotevalikoimaansa kengien ulkopuolelle lisäämällä mukavia ja tyylikkäitä vaatteita. Heidän vaatemallistonsa yhdistää premium-materiaalit klassiseen muotoiluun, tarjoten kaikkea lämpimistä neuleista ja huppareista tyylikkäisiin ulkovaatteisiin. Ugg-vaatetus on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä ja mukavana samalla, kun säilytetään luksuksen ja sivistyksen tuntua.

Ugg on paikka, jossa lämmin mukavuus kohtaa ajattoman tyylin

Ugg-takit edustavat merkin sitoutumista lämpöön ja tyyliin. Käsityönä tehty huippulaaduisista materiaaleista ja huolellisella huomioimisella yksityiskohtiin, Ugg-takit tarjoavat täydellisen sekoituksen muotia ja toiminnallisuutta. Ugg-takit ovat välttämätön lisäys vaatekaappiisi. Uggin miesten kengät palvelevat nykyaikaista miestä, joka etsii sekä mukavuutta että tyyliä. Klassisista villakangastossuista tyylikkäisiin tennareihin ja loafereihin, Ugg tarjoaa monipuolisen valikoiman jalkineita. Nämä kengät on suunniteltu kestämään arkipäivän rasitukset samalla, kun varmistetaan, että jalat pysyvät mukavina ja tukevina. Uggin naisten kengät yhdistävät muotitietoiset suunnittelut merkin ominaisuuden mukavuuden kanssa. Heidän naisten kenkiensä on suunniteltu parantamaan tyyliäsi samalla, kun tarjotaan äärimmäistä mukavuutta.
Uggin ikoniset villakangastossut ovat voittaneet miljoonien sydämet ympäri maailmaa. Nämä saappaat sisältävät pehmeän villakangastulpan, joka tarjoaa vertaamatonta lämpöä ja mukavuutta. Saatavana useissa eri tyyleissä, mukaan lukien klassiset pitkät ja lyhyet saappaat, Ugg-saappaat ovat monikäyttöisiä ja sopivia kaikkiin tilaisuuksiin. Ne ovat tullut rentouden luksuksen symboliksi, täydellisiksi sekä rentoihin tapahtumiin että lämpimiin öihin kotona. Olipa suosikkisi sitten Ugg Classic Shortin klassinen ulkonäkö tai Ugg Bailey Bowin sofistikoitu tyyli, löydät varmasti saappaan, joka sopii tyyliisi. Ugg-saappaat naisille ovat ajattomia lisäyksiä mihin tahansa vaatekaappiin. Ugg-pantoffelit ovat sisämukavuuden ylpeyttä. Samoista laadukkaista villakankaita käyttäen kuin saappaissaan, Ugg-pantoffelit kietovat jalkasi lämpöön ja pehmeyteen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje