up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

New Balance

miesten jalkineet

miesten jalkineet

miesten vaatteet

miesten vaatteet

Lasten jalkineet

Lasten jalkineet

Naisten jalkineet

Naisten jalkineet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Matkalaukut ja laukut

Matkalaukut ja laukut

Osastot

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( New Balance )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

New balance

New Balance on kuuluisa kenkämerkki, joka on tullut yhdistetyksi laatuun, mukavuuteen ja tyyliin. Yli sadan vuoden rikkaan historian omaavalla New Balancella on vakiinnuttanut asemansa johtavana urheilu- ja lifestyle-kenkien tarjoajana. Dressinnillä olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman New Balancen kenkiä, mukaan lukien miesten kengät, naisten kengät, lenkkarit ja sandaalit, jotka palvelevat erilaisia makuja ja mieltymyksiä. New Balancen historian alkupiste voidaan jäljittää vuoteen 1906, jolloin William J. Riley perusti New Balance Arch Support Companyn Bostoniin, Massachusettsiin. Aluksi yritys erikoistui jalkojen tuen ja ortopedisten kenkien tuottamiseen, joilla oli tarkoitus tarjota erinomaista mukavuutta ja lievittää jalkaan liittyviä ongelmia.
New Balance alkoi tutkia urheilukenkiä 1960-luvulla mullistaen alan innovatiivisilla suunnitteluilla. New Balance tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kenkiä, jotka vaihtelevat urheilukengistä lifestyle-lenkkareihin ja sandaaleihin. Heidän sitoutumisensa käsityötaitoon, innovaatioon ja tyyliin New Balance on edelleen luotettu brändi henkilöille, jotka etsivät kenkiä, jotka yhdistävät mukavuuden, toimivuuden ja muodikkaita suunnitteluja.

New Balance tarjoaa laatua ja tyyliä jokaiselle askeleelle

New Balance kengät tunnetaan poikkeuksellisen käsityötaidon ja huolellisuuden ansiosta. Niitä valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne olisivat kestäviä, samalla kun edistykselliset tekniikat tarjoavat optimaalista tukea ja iskunvaimennusta. New Balance miesten kengät yhdistävät toiminnallisuuden nykyaikaiseen tyyliin. Jokainen pari on suunniteltu tarkasti tarjotakseen mukavan istuvuuden ja erinomaisen tuen, mikä tekee niistä suositun valinnan aktiivisille henkilöille ja muotifaneille. New Balance naisten kengät yhdistävät muodikkaita suunnitteluja edistyneisiin kenkätekniikoihin. Nämä kengät eivät ole vain mukavia, vaan myös monipuolisia, joten voit helposti siirtyä kuntosalilta kadulle tyylikkäästi.
New Balance lenkkarit ovat tulleet ikonisiksi muotimaailmassa ja niitä kaivataan ajattomien suunnittelujensa ja vertaansa vailla olevan mukavuutensa vuoksi. Brändin sitoutuminen innovaatioon tulee esille mallien, kuten New Balance 327:n, New Balance 530:n ja New Balance 574:n, kanssa. Nämä lenkkarit yhdistävät retrohenkisiä ulkoasuja moderniin materiaaleihin, luoden täydellisen sekoituksen tyylistä ja toiminnallisuudesta. New Balance 327 on klassinen lenkkari, joka kunnioittaa brändin juoksuperintöä. Sen hienostuneen siluetin, rohkeiden värikombojen ja nahka- ja nailonpäällisten sekoituksen ansiosta 327 on tullut suosituksi lenkkareiden ystävien keskuudessa.
New Balance 530 on toinen ikoninen lenkkari, joka tunnetaan retrohenkisyydestään ja mukavuudestaan. Sen paksu, mutta aerodynaaminen muotoilu, yhdistettynä premium-materiaaleihin ja innovatiivisiin iskunvaimennuksiin, tarjoaa täydellisen tasapainon tyylin ja suorituskyvyn välillä. New Balance 574 on oikea aikaklassikko, joka on kestänyt ajan testin. Sen ajattoman siluetin, kestävän rakenteen ja laajan värivalikoiman ansiosta 574 on edelleen suosittu lenkkareiden ystävien keskuudessa maailmanlaajuisesti. New Balance sandaalit tarjoavat mukavuutta ja tyyliä kuumille kesäpäiville. Niissä on pehmeät pohjalliset ja säädettävät remmit, jotka tarjoavat mukautetun istuvuuden ja erinomaisen tuen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje