up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Hygienia muoti

Hygienia

Löydä laaja valikoima Hygienia tuotteita henkilölle . Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa dressinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Hygienia

n merkit Hygienia

Kuinka ylläpitää hyvää hiusten ja vartalon hygieniaa?

Tässä on joitain lisävarusteita hyvään hygieniaan seuraavasti:

Vartalolle

Vartalogeeli: Antibakteerinen suihkugeeli tappaa tehokkaasti bakteereja ja puhdistaa samalla pölyn, ylimääräisen öljyn, hajun, hien ja meikin iholta. Deodorantti: Antaa kehosi päästä eroon hikoilusta sen suoran prosessin avulla. Tukkeutumattomat kainalohuokoset. Vähentää kainaloiden ärtyneisyyttä. Kehon yleisen myrkynpoiston parantaminen hikoilun avulla.

Hiuksille

Shampoo: Poista epäpuhtaudet hiuksista. Shampoon komponentit on tehty rauhoittamaan hiuksia ja säilyttämään hiusten ulkokuoren tyhjästä.

Intiimi hygienia

Intiimi pesu: Auttaa ylläpitämään parhaan pH tason ja eliminoi emättimen epämukavuuden. Jatkuva pesu antaa sille raikkaan ilmeen ja jopa vähentää ärtyneisyyttä ja epämiellyttäviä hajuja.

Ajella

Parranajovoide: Parranajovoidetta käytetään parranajoon. Se muodostaa tasaisen suojakerroksen partaveitsen ja ihon väliin, mikä vähentää vastustuskykyä ja vähentää punoitusta, parranajovaurioita ja kipua sekä vähemmän viiltoja ja jälkiä. Parranajovoide kosteuttaa ihoasi, jos se sisältää työhön sopivat ainesosat. Voit ostaa vartalo ja hiushygieniatuotteita sellaisilta brändeiltä kuin Billabong, Dior, Calvin Klein, Cerda Group, Lancome, Yves Saint Laurent.

clouse menu Sulje