up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Dr Martens

NAISET

NAISET

MIEHET

MIEHET

LAPSET

LAPSET

Osastot

Lasten Kengät

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Dr Martens )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Dr martens

Dr.Martens, tunnettu brittiläinen kenkämerkki, on ollut symboli vastarinnalle, itseilmaisulle ja kestävyydelle yli seitsemän vuosikymmenen ajan. Perustaja Dr.Klaus Maertens loi saksalaisen toisen maailmansodan aikana ainutlaatuisen ilmakumipohjaisen suunnittelun. Vuonna 1945, toipuessaan jalkavamman seurauksista, Dr.Maertens luomalla käyttökelvottomasta kumimateriaalista Luftwaffen lentokentiltä ja tyynyillä täytetystä ilmapussista ainutlaatuisen pohjan. Tämä keksintö tarjosi verrattuna perinteisiin nahkapohjaisiin kenkiin paljon paremman mukavuuden ja tuen. Dr.Martensin suosio jatkui kasvamistaan ja se tuli musiikin, elokuvien ja kadun tyylin olennaiseksi osa-alueeksi. Taloudellisten haasteiden ja omistajien vaihtumisen huolimatta brändin uskollinen fanikunta piti sen kulttuurisen merkityksen elossa. Tänä päivänä Dr.Martens on globaali brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman kenkämalleja, kuten saappaita, sandaleita, kenkiä ja paljon muuta. Brändin sitoutuminen laadukkaaseen käsityöhön pysyy vankkana, käyttäen premium-materiaaleja ja perinteisiä valmistustekniikoita. Dr.Martens on kehittynyt käytännöllisestä työsaappaasta ikoniseksi symboliksi individualismille ja vastarinnalle. Sen erottuvalla suunnittelulla, vertaansa vailla olevalla mukavuudella ja epäröimättömällä laatuun sitoutumisella brändi jatkaa edelleen edustamaan itseilmaisun symbolia eri sukupolvien keskuudessa ympäri maailmaa.

Dr.Martens tarjoaa ikonisia kenkiä aikakauden vastarinnalla

Dr.Martens saappaat edustavat brändin sydäntä ja sielua. Niiden erottuvan muotoilun ja vertaansa vailla olevan kestävyyden ansiosta ne ovat muodostaneet ajanlaskumme ylittävän muodin lausunnon, jota kaikki eri elämänaloista tulevat ihmiset ovat omaksuneet. Olipa kyseessä klassinen 1460 kahdeksan silmän saapas, karkea 1461 kenkä tai pehmeät Chelsea-saappaat, jokaisessa parissa on ne tunnusomaiset piirteet, jotka ovat tehneet Dr.Martensista ikuisen ikonin. Laajasta mallistosta ja väreistä löytyy jokaisille jotakin. Versatileista ja muodikkaista mustista nahkasandaaleista formaaleihin tilaisuuksiin sopiviin, rohkeisiin ja radikaaleihin malleihin, valikoima edustaa individualismin ja itseilmaisun hengen. Jopa nuorimmat vastarinnan tekijät voivat ilmaista itseään Dr.Martensin lasten saappailla. Niiden suunnittelussa on käytetty samaa laatua ja tyyliä kuin aikuisten mallistossa, ja ne tarjoavat kestävyyttä ja tukea aktiivisille nuorille jaloille, mikä takaa, että seuraava sukupolvi voi jättää jälkensä maailmaan luottavaisin mielin.
Niille, jotka haluavat rohkean ja korotetun lookin, Dr.Martensin platform saappaat tarjoavat juuri sitä. Niiden tunnusomaisen ilmakumipohjan ja korkeiden korkojen yhdistelmästä syntyy erottuva muodikas asenne, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat erottua joukosta. Klassisista saappaistaan lisäksi brändi tarjoaa myös laajan valikoiman Dr.Martensin sandaleja, jotka yhdistävät mukavuuden ja tyylin. Olipa kyseessä nahkaisia sandaletteja tai liukusandaaleja, brändi laajentaa ainutlaatuista suunnitteluosastaan ​​lämpimämpään säähän, varmistaen, että vastarinnan henki on läsnä koko vuoden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje