up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Hajuvedet muoti

Hajuvedet muoti

Löydä laaja valikoima tuotteita Hajuvedet tuotteita henkilölle muoti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa dressinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Hajuvedet

n merkit Hajuvedet

Kuinka usein vaihdat käyttämääsi hajuvettä?

Naisten hajusteet
On joitakin tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon käyttäessäsi hajuvesiä;

Naiset pitävät hajuvesiä asusteena, jonka tulee sopia asuun. Hajuvesi tai tuoksu, jota käytät, viestii tunteistasi ja heijastaa tunteitasi hauskalla tavalla korostaakseen ulkonäköäsi. Tuoksuilla on myös keskeinen rooli mielialan muuttamisessa. Lacoste , Tommy Hilfiger , Diesel ja Pepe Jeans ovat tunnetuimpia naisten hajuvesien merkkejä.

Mikä vuoden aika on?
Kuten sään mukaan valitsemamme värit, kuviot ja kankaat, tuoksut toimivat paremmin eri vuodenaikoina. Esimerkiksi kevyet kukkaistuoksut ovat ihanteellisia käytettäväksi keväällä ja kesällä, kun taas voimakkaat ja mausteiset tuoksut sopivat paremmin mukavaan talvi iltaan. Rohkeat hajuvedet sopivat parhaiten erikoistapahtumiin ja iltoihin.

Miesten hajusteet
Hajuveden vaihtaminen vain kokeillaksesi uusia tuoksuja ja tuoksuja ei ole huono idea. Jopa lempparfyymituoksusi saa ho humin hetken kuluttua. Meillä kaikilla on jonkinlaisia erilaisia hajuvesiä turhamaisuudestamme.
Monille miehille hajuvesien käyttö on taidetta, ja heidän kokoelmassaan on satoja hajuvesiä. Kuitenkin, käyttävätkö he kaikkia hajuvesiä? Tämä johtaa kysymykseen: pitäisikö sinun vaihtaa käyttämiäsi hajuvesiä ja jos kyllä, kuinka usein sinun pitäisi tehdä se.
Totuus on, että ei ole olemassa tiukkaa sääntöä siitä, kuinka usein sinun pitäisi vaihtaa hajuvettä. Jotkut miehet valitsevat yhden merkkihajuveden, jota he rakastavat käyttää koko elämänsä.
Toisaalta on ihmisiä, jotka vaihtavat hajuvettä yhtä usein kuin vaihtavat vaatteita. Kyse on siis henkilökohtaisista mieltymyksistä. Dolce and Gabbana , Calvin Klein , Dior ja Desigual tarjoavat parhaan kokoelman mieshajuvesiä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje