up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Hajuvedet muoti

Hajuvedet muoti

Löydä laaja valikoima Hajuvedet-tuotteita. Löydä parhaat tarjoukset muoti-laitteille osoitteessa dressinn. Nopea toimitus.

Esiteltävät tuotteet Hajuvedet

n merkit Hajuvedet

Kuinka usein vaihdat käyttämääsi hajuvettä?

Naisten hajuvedet
Naiset rakastavat kokeilla eri hajusteita enemmän kuin miehet. On kuitenkin joitain tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon hajusteita käytettäessä;

Sopiiko se asuun?
Naiset käyttävät hajuvesiä asusteena, joka vastaa asua. Käyttämäsi hajuvesi tai tuoksu välittää tunteesi ja kuvastaa tunteitasi hauskalla tavalla korostaaksesi ulkonäköäsi. Tuoksut ovat myös keskeisessä asemassa mielialan muuttamisessa. Lacoste , Tommy Hilfiger , Diesel ja Pepe Jeans ovat tunnetuimpia naisten hajusteiden tuotemerkkejä.

Mikä aika vuodesta on?
Kuten värit, kuviot ja kangas, jotka valitsemme sään mukaan, tuoksut toimivat paremmin eri vuodenaikoina. Esimerkiksi kevyet kukkaistuoksut ovat ihanteellisia käyttää kotona kevät ja kesäkaudella, kun taas vahvat ja mausteiset tuoksut sopivat paremmin kodikkaaseen talvi iltaan. Rohkeat hajuvedet sopivat parhaiten erityistapahtumiin ja iltoihin.

Miesten hajuvedet
Hajuveden vaihtaminen vain uusien tuoksujen ja tuoksujen kokeiluun ei ole huono idea. Jopa suosikki hajuvesi tuoksusi saa huminaa jonkin ajan kuluttua. Meillä kaikilla on turhamaisuutemme joukossa erilaisia hajusteita.
Monille miehille hajuveden käyttäminen on taidetta ja heillä on satoja hajusteita kokoelmassaan. Käyttävätkö he kuitenkin kaikkia hajusteita? Tämä johtaa kysymykseen: pitäisikö sinun vaihtaa käyttämäsi hajuvedet ja jos kyllä, kuinka usein sinun pitäisi tehdä se.
Totuus on, että ei ole kovaa ja nopeaa sääntöä siitä, kuinka usein sinun pitäisi vaihtaa hajuvettä. Jotkut miehet valitsevat yhden hajuveden, jota he rakastavat käyttää koko elämänsä.
Toisaalta on ihmisiä, jotka vaihtavat hajusteitaan yhtä usein kuin vaatteita. Kyse on siis henkilökohtaisista mieltymyksistä. Dolce and Gabbana , Calvin Klein , Dior ja Desigual tarjoavat parhaan kokoelman miesten hajusteita.

clouse menu Sulje