up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Casio

Osastot

Elektroniikka

KAIKKI( Casio )

Casio

Casio, tunnettu japanilainen brändi, on vakiinnuttanut itsensä maailmanlaajuiseksi johtajaksi elektronisten laitteiden ja ajanhallinnan ratkaisujen alalla. Perustettu vuonna 1946 Tadao Kashion toimesta, Casio alkoi aluksi kompaktien laskimien ja sähköpianojen valmistajana. Vahvan sitoutumisen innovaatioihin, tarkkuuteen ja laatuun, brändi laajensi horisonttejaan ja lähti huippukokouksen markkinoille lopulla 1970-luvulla, muuttamalla ajanhallinnan maisemaa ikiajoiksi. Rohkeilla ja vankoilla suunnitelmillaan Casio-kellot ovat tullut ikoniseksi symboliksi joustavuudesta ja luotettavuudesta.
Lopuksi Casion matka laskimista johtavien digitaalisten kellojen ja muiden tuotteiden taakse korostaa sen sitoutumista teknologian ja innovaatioiden rajoja rikkovan. Monipuolisen valikoiman kellojen, jotka palvelevat erilaisia elämäntapoja, Casio jatkaa edelleen seisomistaan ​​brändinä, joka tarjoaa laatua, tyyliä ja toiminnallisuutta kellon ystäville ympäri maailmaa. Casio-kellot korostavat terävää tekniikkaa ja hienostunutta muotoilua, palvellen moninaisia ​​makuja ja tarpeita. Nämä kellot ovat toiminnallisuuden ja muodin yhdistelmä, joten ne pysyvät suosikkin valintana ihmisille ympäri maailmaa. Casio-kellot miehille suunnitellaan antamaan hienostuneisuuden ja modernisuuden miehen tyyliin. Casio mullisti kelloteollisuuden esittelemällä yhden maailman ensimmäisistä digitaalisista kelloista, jotka näyttivät ajan digitaalisessa muodossa eikä perinteisissä käsissä. Casio digitaaliset kellot tuli suosituksi niiden selkeyden ja helppokäyttöisen ulkoasun lisäksi monilla lisätoiminnoilla, kuten kalentereilla, kronometreillä ja taustavalaistuksella, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia omalla tavallaan. Casio urheilukellot palvelevat seikkailunhaluisia sieluja, jotka etsivät suorituskykyä ja kestävyyttä äärimmäisissä olosuhteissa. Nämä kellot on suunniteltu kestämään iskuja, tärinää ja äärimmäisiä olosuhteita, mikä tekee niistä täydellisiä kumppaneita urheilijoille, ulkoilmaihmisille ja adrenaliinijanoisille. Casio vintage-kokoelma kunnioittaa brändin ikonisia suunnitteluja 1980-luvulta. Nämä retrohenkiset kellot yhdistävät nostalginen vetovoima moderniin tekniikkaan, tuoden takaisin menneisyyden kauneuden täyttäen samalla nykyajan odotukset. Casio Vintage kellot ovat aikakauden tyylin symboli ja rakastetaan muodin edelläkävijöillä, jotka arvostavat klassisen esteettisyyden kauneutta.
Casio kultakellot ovat todiste brändin sitoutumisesta hienosteluun. Näissä kelloissa on kullattu teräksinen ranneke ja kotelo, mikä tekee niistä rohkean ilmoituksen ja täydentää formaaliin pukeutumiseen ja yläluokan tilaisuuksiin. Huolimatta ylellisestä ulkonäöstään Casio kultakellot pysyvät edelleen saavutettavissa, mikä tekee niistä saatavilla laajalle yleisölle. Esitelty 1983, Casio G-Shock kellot nopeasti saavuttivat maineen epätavallisen kovuutensa ja kestävyytensä vuoksi. Nämä urheilulliset kellot on suunniteltu kestämään iskuja, tärinää ja äärimmäisiä olosuhteita, mikä tekee niistä suosittuja sotilaiden, ulkoilmaihmisten ja aktiivisen elämäntavan seuraajien keskuudessa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje