up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Nike

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Matkalaukut ja laukut

Matkalaukut ja laukut

Miesten kengät

Miesten kengät

Naisten kengät

Naisten kengät

Lapset

Lapset

Osastot

Elektroniikka

Hajuvedet

Lasten Kengät

Lasten Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Lisätarvikkeet

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Lisätarvikkeet

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Nike )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Nike

Nike on maailmanlaajuisesti tunnettu amerikkalainen monikansallinen yritys, joka valmistaa monenlaisia urheiluvälineitä. Ensimmäiset markkinoille tuodut tuotteet olivat juoksukengät, mutta tällä hetkellä ne tarjoavat kaikenlaisia urheiluvälineitä kaikille lajeille. Heillä on myös kokoelma kaupunkivaatteita , jotka säilyttävät brändille ominaisen persoonallisen tyylin.

Dressinnin tarjoama mallisto harmonisoi urbaanin tyylin pukeutumisen urheilulliseen toimivuuteen. Tästä valikoimasta löydät ainutlaatuisen tyylin vaatteita, kuten Niken verryttelypukuja ja -paitoja naisille tai Nike-housuja miehille . Voit myös yhdistää sen parhaan Niken miesten ja naisten kenkien kokoelmaan. Yksiväriset kuviot, elävät värit ja graafiset tulosteet täydentävät klassisen ilmeen. Valitse myös Nike-reppu tai fanny-reppu, joka tarjoaa sinulle maksimaalisen mukavuuden.

Nike Air force 1- ja Nike Cortez -kengissä on alkuperäinen katutyyli yhdistettynä erinomaiseen mukavuuteen. Nike Air Max lenkkarit sen sijaan ovat urheilullisempia mutta mukavia.

clouse menu Sulje