up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Puma

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Poikien vaatteet

Poikien vaatteet

Miesten kengät

Miesten kengät

Naisten kengät

Naisten kengät

Mayze

Mayze

Osastot

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Puma )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Puma

Pumalla on suuri historia täynnä lukuisia ideoita, malleja ja tuotteita; yritys voi olla ylpeä saavutuksistaan. Hänen vaikutuksensa tuntuu vielä tänäkin päivänä monilla urheiluteollisuuden ja urheilua ympäröivän kulttuurin alueilla. Ja he ovat horjumattomia sitoutumisessaan. Jos kysyt heiltä, innovaatio on olennaista tuotesuunnitteluprosessissa. Luonnollisesti he työskentelevät jatkuvasti kehittääkseen suunnittelunsa taustalla olevia konsepteja. He ovat esitelleet joitain markkinoiden silmiinpistävimmistä nyt saatavilla olevista tyyleistä katuvaatemallistollaan .
Puma arvostaa suuresti naisten edistymistä. He eivät ainoastaan tunnusta naiset suunnannäyttäjiksi, kun kyse on urheiluvaatteiden inspiraatiosta heidän jokapäiväiseen tyyliinsä, vaan he myös korostavat valtavaa määrää urheilutoimintaa ympäri maailmaa. He ovat luoneet tyylin, joka perustuu Puman muodin uskottavuuteen ja urheilulliseen autenttisuuteen sekä heidän syvään asiakkaidensa tarpeiden ymmärtämiseen.

Panostamme Puma-kenkien, Puma-lenkkien, Puma-sandaalien ja -sukkien avulla varmistamaan, että kaikki markkinat ympäri maailmaa ovat paikallisesti tärkeitä.Aina uusiin trendeihin mukautuvilla ja parhaalla tekniikalla varustettujen Puma-tuotteiden menestys on eri puolilla maailmaa. Lisäksi näemme, että Puma- brändi ja tuotteet resonoivat edelleen hyvin ympäri maailmaa, ja sen rento tyyli muokkaa mukavuutta ja tyyliä.

Mistä Puma tunnetaan?

Hyödynnä rikasta urheiluhistoriaansa ja vahvaa uskottavuutta uusimpien elämäntrendien ympärillä Puma - kengillä naisille ja Puma - kengillä miehille . Nykyisen kehityskulkunsa mukaisesti he pyrkivät vahvistamaan asemaansa urheilubrändinä solmimalla kumppanuuksia joidenkin maailman menestyneimpien urheilijoiden, mukaan lukien legendaarisen pikajuoksijan Usain Boltin ja tunnetun jalkapalloilijan Neymar Jr:n kanssa. He ovat myös kehittäneet ainutlaatuisen tapa tehdä yhteistyötä kulttuuri- ja muodinmaailman lähettiläiden, kuten Cara Delevingnen ja Dua Lipan, kanssa luodakseen yhteyden nuoreen yleisöön, joka määrittää viimeisimmät trendit.
Tämän seurauksena he ovat erittäin intohimoisia jalkineiden, vaatteiden ja asusteiden suunnitteluun, kehittämiseen, myyntiin ja mainostamiseen .Puma on yli seitsemän vuosikymmenen ajan vakiinnuttanut asemansa edelläkävijänä sekä urheilu- että katuvaatetuotteiden suunnittelussa. Mene aina uusimpaan muotiin Puman kanssa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje