up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Timberland

Timberland

KAIKKI ( Timberland )

Noin Timberland

Timberland, tunnettu kansainvälinen brändi, on ollut synonyymi kestävälle ulkoiluvaatetukselle ja kenkätarvikkeille sen perustamisestaan lähtien vuonna 1973. Perustajansa Nathan Swartzin aloittaessa Abington Shoe Company, erikoistui se kestäviin työkenkiin. Ratkaisevana hetkenä oli 1973, jolloin he lanseerasivat Timberland-vesitiiviin nahkakenkän, joka myöhemmin inspiroi brändin nimenmuutoksen. Timberlandin sitoutuminen laatuun, innovaatioon ja kestävään kehitykseen on vienyt sen ikoniseen asemaan muoti- ja ulkoilualoilla. Lähes viiden vuosikymmenen ajan Timberland on pysynyt uranuurtajana yhdistäessään ulkoilukäytännöllisyyden nykyaikaiseen muotiin. Sen sitoutuminen kestävään kehitykseen on selvää esimerkiksi ”Nature Needs Heroes” -kampanjasta, joka korostaa sen sitoutumista ympäristön suojeluun. Timberland jatkaa kehittymistään säilyttäen samalla oman perintönsä, varmistaen, että jokainen tuote kertoo seikkailusta, käsityötaidosta ja syvästä yhteydestä ulkoiluun.
Käsityötä ulkoiluun vuodesta 1973

Yhdistäen tyylin ja toiminnallisuuden, Timberland miesten vaatteet esittävät kokoelman, joka on suunniteltu kaupunkiseikkailijoille. Röyhelöistä paidoista mukaviin ja kestäviin farkkuihin, vaatteet kuvaavat ulkoilun henkeä, varmistaen samalla muodinmukaisen ilmeen. Timberland naisten vaatteet tarjoavat monipuolisen sekoituksen ulkoiluinspiraatiota. Olipa kyseessä viihtyisät neuleet, klassiset paitapuserot tai tyylikkäät takit, jokainen osa on luotu antamaan naisille mukavuutta ja itseluottamusta sekä kaupunkiympäristössä että ulkoiluun. Timberland takit ovat suojan elementtejä vastaan. Niiden innovatiivisilla suunnitteluilla ja kestävillä materiaaleilla suunniteltuihin takkeihin varustetut takit soveltuvat erilaisiin sääoloihin ylläpitäen samalla ajaton vetovoima. Timberland lakit ovat toiminnallisuuden ja muodin yhdistelmä, joka tehdään vaivattomasti. Niitä on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä ja suojelemaan sinua auringonvalolta, ja nämä Timberland pipot lisäävät ulkoiluvaatetukseen hienostuneen raikkauden. Brändin lisävarusteiden valikoima täydentää vielä vaatteiden ja kenkien linjoja. Kestävistä nahkavyöistä kestäviin reppuihin, Timberland lisävarusteet luodaan painottaen kestävyyttä ja tyyliä. Timberlandin aurinkolasit eivät vain tarjoa UV-suojausta, vaan myös heijastavat brändin tunnusomaista karuutta. Monilla tyyleillä, jotka edustavat ulkoilun esteettisyyttä, ne täydentävät ulkoiluseikkailuasi. Timberland tarjoaa monenlaisia kenkiä erilaisiin elämäntapoihin sopivina. Klassisista purjelautakengistä rentoihin tennareihin, jokainen Timberland kengät -pari on suunniteltu yhdistämään ulkoilukäytännöllisyys ja kaupunkimieltymykset. Timberlandin juuret ovat sen ikonisissa saappaissa. Olipa kyseessä alkuperäiset vesitiiviit nahkasaappaat tai modernit versiot, nämä Timberland saappaat pysyvät kestävyyden ja tyylin symbolina, tehden niistä ulkoilijoille ja muotitietoisille ihmisille tärkeän osan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje