up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Volcom

Volcom

KAIKKI ( Volcom )

Noin Volcom

Volcom on sinun go-to-kohteesi, joka yhdistää tyylin ja seikkailut täydellisesti. Voimakkaan historian, joka juontuu board-lajeista ja sitoutumisen laadukkaaseen vaatetukseen, Volcom on tullut maailmanlaajuiseksi ikoni niille, jotka elävät elämää täysillä. Richard ´´Wooly´´ Woolcottin ja Tucker ´´T-Dawg´´ Hallin perustama Volcom alkoi vuonna 1991 Etelä-Kalifornian elävästä nuorisokulttuurista. Perustajien intohimo lautailuun, lumilautailuun ja surffaukseen sytytti brändin mission tarjota innovatiivista, toimivaa ja tyylikästä vaatetusta näille seikkailullisille elämäntavoille. Tämä sitoumus rajojen työntämiseen sekä suunnittelussa että urheiluinnovaatioissa vei Volcomin kansainväliseen tunnustukseen.
Tänään Volcom Dressinnissa jatkaa juuriensa kunnioittamista samaan aikaan sopeutuen moderniin trendeihin. Olipa sitten kalastamassa, leikkimässä lumella tai etsimässä urbaania streetwearia, Volcom tarjoaa erilaisia tuotteita, jotka sopivat tyyliisi. Paidoista reppuihin Volcom pitää sinut laadukkaassa ja tyylikkäässä muodissa.

Missä tyyli ja seikkailu kohtaavat

Volcomin paidat ovat täydellinen sekoitus tyyliä ja mukavuutta. Klassisten graafisten paidojen ja napituspaidojen välillä löydät monikäyttöisiä vaihtoehtoja mihin tahansa tilaisuuteen. Korkealaatuisten materiaalien ja huolellisen työn ansiosta Volcomin paidat ovat olennainen osa jokaisen tyylikkään seikkailijan vaatekaapista. Pysy lämpimänä ja tyylikkäänä Volcomin huppareilla. Luodut lämmön ja kestävyyden mielessä, nämä hupparit ovat täydellisiä viileille päiville rannalla tai illoilla leirintäalueella. Unikoidut muodot ja mukava istuvuus tekevät niistä pakollisen vaatekaappisi sisällölle. Kun sää muuttuu vaikeaksi, Volcomin takit muuttuvat entistä kovemmiksi. Vedenpitävistä ulkotakeista eristettyihin talvitakkeihin Volcom tarjoaa laajan valikoiman takkeja, jotka pitävät sinut mukavana äärimmäisissä olosuhteissa. Volcomin laadukkuuden sitoutuminen ulottuu myös alaosien valikoimaan. Valitse eri istuvuuksista ja tyyleistä, mukaan lukien Volcomin farkut ikivanhalle tyylille, Volcomin housut monikäyttöiselle urbaanille esteettiselle ja Volcomin shortsit lämpimien seikkailujen ajaksi. Nämä vaatteet on rakennettu kestämään aktiivisen elämäntyylisi rasitusta samalla säilyttäen tyylikkäänä. Kanna tärkeitä asioitasi tyylikkäästi Volcomin repuilla. Kestävyyden ja toiminnallisuuden mielessä suunniteltuja reppuja käytetään arkikäyttöön, kouluun tai ulkoilma-seikkailuihin. Ergonomisilla ominaisuuksilla ja trendikkäillä suunnitelmilla ne täydentävät täydellisesti Volcomin seikkailun ja itseilmaisun henkeä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje