up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Geox

Geox

KAIKKI ( Geox )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Geox

Geox on maineikas italialainen kenkä- ja vaatebrändi, joka on tullut synonyymiksi innovaatioille ja mukavuudelle. Vuonna 1995 perustettu Geox on mullistanut kenkäteollisuutta ainutlaatuisella patentoidulla teknologialla, joka mahdollistaa kenkien ”hengittämisen” samalla, kun ne pitävät jalkasi kuivina. Brändin nimi itse on yhdistelmä sanoja ”Geo” - joka edustaa kreikan sanaa Maa - ja ”x” - joka symboloi teknologiaa, ja se kuvastaa Geoxin sitoutumista luonnon ja innovaation yhdistämiseen. Tämän innovatiivisen suunnittelun sitoutuminen on ansainnut Geoxille kansainvälisen maineen johtavana tahona luodessaan kenkiä, jotka priorisoivat jalkojen terveyttä ja yleistä hyvinvointia.

Geox on muuttanut kenkäalustan yhdistämällä innovatiivisen teknologian sitoutumiseen mukavuuteen ja tyyliin. Miesten ja naisten kenkien, sandaalien ja tennareiden lisäksi Geoxin sitoutuminen luomalla terveellisempi mikroilmasto jaloilleen on tehnyt siitä uskottavan ja arvostetun nimen maailmanlaajuisesti. Innovaation juurilla juurtuneen historian ja asiakkaiden hyvinvoinnin parantamiseen keskittyneen tulevaisuuden kanssa Geox jatkaa määrittämään tapaa, jolla ajattelemme kenkiä.

Geox Innovating Comfort through Breathable Technology

Geox-kenkien suunnittelu tarjoaa vertaansa vailla olevan mukavuuden ja tyylin säilyttäen samalla optimaalisen mikroilmaston kenkien sisällä. Brändin patentoitu Respira-teknologia takaa, että kengät pysyvät hengittävinä ja vettähylkivinä. Geox-kenkien teknologian ydin piilee sen Respira-järjestelmässä. Tämä innovatiivinen ominaisuus mahdollistaa, että kengät päästävät ulos kosteutta ja lämpöä, luoden mikroilmaston, joka pitää jalkasi kuivina ja mukavina. Geoxin Respira-kenkien suunnittelu tarjoaa äärimmäisen hengittävyyden ilman, että luotettavuus kärsii. Geox tarjoaa valikoiman sandaaleita, jotka omaksuvat kesän olemuksen ja priorisoivat samalla jalkojen terveyttä. Hengittävän tekniikan sisällyttämisen johdosta Geox-sandaalit takaavat, että jalat pysyvät viileinä ja kuivina jopa kuumimmissa sääolosuhteissa.
Geox tarjoaa monipuolisen valikoiman miesten kenkiä, jotka palvelevat erilaisia ​​tilanteita ja mieltymyksiä. Yritysympäristöihin sopivista tyylikkäistä nahkakenkistä rentoihin tennareihin, joissa yhdistyy tyyli ja mukavuus, Geox-miesten kenkien suunnittelu tukee ja hengittää koko päivän. Geox-naisten kenkien yhdistävät muodikkaat esteettiset muodot edistykselliseen teknologiaan. Eleganteista korkokengistä ja balettitossuista arkipäivän tennareihin ja saappaisiin, brändin naisten kokoelma takaa, että naiset eivät koskaan joudu tinkimään tyylistä tai mukavuudesta. Ymmärtäen kasvavien jalkojen tarpeet, Geox-lapsikengät on suunniteltu tukemaan luonnollista kehitystä tarjoten samalla tarvittavaa iskunkestävyyttä ja hengittävyyttä. Geox-tennarit yhdistävät urheilullisen tyylin toimivaan suunnitteluun. Nämä tennarit on rakennettu brändin tunnusomaisen hengittävän tekniikan avulla, tehden niistä valitun valinnan henkilöille, jotka etsivät sekä m

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje