up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salsa Jeans

Salsa Jeans

KAIKKI ( Salsa Jeans )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Salsa Jeans

Salsa Jeans on tunnettu muotimerkki, joka sulavasti yhdistää tyylin ja mukavuuden vaatteissaan. Perustettu Portugaliin vuonna 1994, Salsa Jeans on tullut maailmanlaajuiseksi muotikuvaksi, tunnettu innovatiivisista farkkujen suunnitteluistaan ja sitoutumisesta laadukkaaseen vaatetukseen. Innokkaana farkkujen suhteen ja silmällä yksityiskohtiin, Salsa Jeans on kehittynyt vuosien varrella tarjotakseen laajan valikoiman vaatteita sekä miehille että naisille, tehden siitä muotitietoisen henkilön go-to-valinnan kautta maailman.
Salsa Jeans on muotimerkki, joka on maestronut taiteen yhdistää tyyli ja mukavuus. Sen rikkaan historian juuret juontavat farkkukäsityötaitoihin, ja merkki on laajentunut tarjoamaan laajan valikoiman vaatteita sekä miehille että naisille. Farkuista ja t-paitoista takkeihin, neuleisiin, housuihin ja hameisiin, Salsa Jeans tarjoaa aina laadukkaita ja muotitietoisia suunnitteluja, tehden siitä luotetun valinnan muoti-intoilijoille ympäri maailmaa.

Brand, jossa tyyli kohtaa mukavuuden

Salsa Jeans miesten vaatteet tarjoavat monipuolisen kokoelman, joka yhdistää nykymuotia erinomaiseen mukavuuteen. Klassisista farkuista, jotka istuvat kuin unelma, tyylikkäisiin paitoihin, takkeihin ja monikäyttöisiin asusteisiin, Salsa Jeans tarjoaa jokaiselle miehen vaatekaapille jotain. Naisille, jotka etsivät trendikkäitä ja mukavia vaatteita, Salsa Jeans tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja. Muotoon istuvan farkkutrendin ja hienostuneiden mekkojen, paitoihin ja ulkovaatteisiin, Salsa Jeans naisten vaatteet hengittävät luottamusta ja eleganssia. Merkin huomio yksityiskohtiin varmistaa, että jokainen vaate ei vain näytä hyvältä, vaan myös tuntuu mukavalta päällä. Salsa Jeans t-paidat ovat täydellinen sekoitus casual tyyliä ja laatua. Ne korostavat luonnollisesti casual-tyyliäsi yksinkertaisella eleellä.
Pysy lämpimänä ja tyylikkäänä Salsa Jeans takit. Nämä takit on rakennettu kestämään, tehden niistä viisaan sijoituksen vaatekaappiisi. Salsa Jeans neuleet ovat lämpimiä ja muodikkaita. Värien ja tyylien monipuolisuudella, ne voidaan helposti kerrostaa luodaksesi erilaisia tyylejä. Nämä neuleet ovat täydellisiä pysyäksesi mukavana ja muodikkana viileämmillä vuodenaikoilla. Salsa Jeans housut, kuten farkutkin, on suunniteltu istumaan ja korostamaan. Tailoroiduista housuista pukukohteisiin tai rentoihin kävelyretkiin mukavat joggerit, Salsa Jeans tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja jokaiselle elämäntyylille. Naisellisuuden ja ilon lisäämiseksi Salsa Jeans hameet ovat mahtava valinta. Klassisista farkkuhameteista trendikkäisiin kuvioihin ja tyyleihin, nämä hameet ovat monikäyttöinen lisäys vaatekaappiisi, sopien erilaisiin tilaisuuksiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje